Συλλαλητήριο για την επόμενη μέρα του Γενικού Νοσοκομείου Πρέβεζας (φωτο)

Ρεπορτάζ- φωτογραφίες: Χρήστος Τσουτσης

“Συλλαλητήριο για την επόμενη μέρα του Γενικού Νοσοκομείου Πρέβεζας” πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 26 Μαϊου στα ” Παλιά ΚΤΕΛ” στην Πρέβεζα, συλλαλητήριο που ήταν αφιερωμένο στην επόμενη μέρα της υγείας στην πόλη και στο νομό της Πρέβεζας αλλά και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το υπάρχον Γενικό Νοσοκομείο και οι εργαζόμενοι του. Στο συλλαλητήριο συμμετείχε ο σύλλογος εργαζομένων του Νοσοκομείου Πρέβεζας , πρωτοβάθμια σωματεία όπως των ιδιωτικών υπαλλήλων, αγρότες, μαθητές, το Εργατικό Κέντρο, η ΕΛΜΕ , δάσκαλοι πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι και απλοί πολίτες.

Στην εκδήλωση τοποθετήθηκε αρχικά η πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων στο Νοσοκομείο Πρέβεζας κα. Τζίμα, ενώ ακολούθησαν και άλλες τοποθετήσεις- χαιρετισμοί από εκπροσώπους συλλόγων εργαζομένων. Πιο αναλυτικά τοποθετήθηκαν οι κ. κ Βεργινης, Κωστογιαννης, Πουμπης, Πρεντζας. Ακολούθησε πορεία στην πόλη της Πρέβεζας.

Βασικό αίτημα η στελέχωση του Νοσοκομείου και η ενίσχυση με κατάλληλο εξοπλισμό, η προάσπιση του Δημόσιου χαρακτήρα της υγείας κόντρα στις λογικές της αγοράς και του κεφαλαίου ειδικά σε περιόδους πανδημίας αλλά και η διασφάλιση των εργατικών κατακτήσεων και των θέσεων εργασίας.Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 24060 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.