Συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ και της Αγωνιστικής Παρέμβασης στην Πρέβεζα

Δυναμική απεργιακή συγκέντρωση πραγματοποίησαν τα σωματεία που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ το πρωί της Τετάρτης στην Πρέβεζα. Στην συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στο Φόρο χαιρετισμό απεύθυνε η Κωλέτση Σωτηρία,αντιπρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων του νοσοκομείου Πρέβεζας. Την κεντρική ομιλία έκανε ο Πούμπης Γιώργος, Πρόεδρος του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Πρέβεζας και μέλος της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου. Ακολούθησε πορεία με συνθήματα στους δρόμους της πόλης, όπως μεταξύ άλλων «Τα σωματεία δεν μπαίνουν σε μουσεία, δεν τα παραδίδουμε στην εργοδοσία».

Εν τω μεταξύ νωρίς το πρωί της ίδια μέρας μετά από κάλεσμα των ταξικών σωματείων, εργαζόμενοι, αγρότες, ελεύθεροι επαγγελματίες, άνεργοι, συνταξιούχοι, φοιτητές και μαθητές βρέθηκαν στα δικαστήρια για να συμπαρασταθούν σε εργάτες- συνδικαλιστές καθώς σήμερα δικάζονταν γιατί είχαν υπερασπιστεί σε πλειστηριασμό λαϊκή κατοικία . Η δίκη πήρε αναβολή για τις 20 Απριλίου του 2020 , ενώ να θυμίσουμε εκκρεμούν ακόμη δυο δίκες για τις 9 Οκτωβρίου με τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ να απευθύνουν νέο κάλεσμα τη μέρα αυτή στα δικαστήρια.

Τη δική της συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον ίδιο χώρο ενάντια στις δίκες εργαζομένων που διώκονται για τον αγώνα ενάντια στους πλειστηριασμούς πραγματοποίησε και η Αγωνιστική Παρέμβαση Πρέβεζας.

Πηγή: Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας

 

 Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 24059 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.