Στράτος Ιωάννου: “Μαζεύοντας 80 χιλ. ξεκλειδώνουμε 2,5 εκ. και ξεκινάει η αναστήλωση του Αρχ. Θεάτρου της Κασσωπης” – “Θέλουμε λίγα από πολλούς”

Σε εξέλιξη  βρίσκεται η διαδικτυακή μικροχρηματοδότηση  για την Αρχαία Κασσώπη  η οποία ξεκίνησε στις 14 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσει έως το τέλος του έτους.
Η μικροχρηματοδότηση  υλοποιείται μέσω ειδικής πλατφόρμας της Εθνικής Τράπεζας με στόχο  το ποσό να φτάσει τις 80 χιλιάδες.

Το Διάζωμα είναι σωματείο που ιδρύθηκε το 2008, με σκοπό την ανάδειξη των αρχαίων θεάτρων και την εξεύρεση πόρων για την ένταξή τους στην καθημερινότητα των πολιτών. Στα αρχαία θέατρα της Ηπείρου γίνεται πραγματικότητα η πρώτη πολιτιστική διαδρομή του Διαζώματος. Το θέατρο της Κασσώπης είναι ένας από τους σταθμούς αυτής της διαδρομής.

Όπως τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας κ Στράτος Ιωάννου τόνισε ότι με τις 80.000 που είναι απαραίτητες για να γίνουν οι μελέτες, θα ξεκλειδώσουν τα χρήματα (περίπου 2,5 εκ) από το ΕΣΠΑ που είναι δεσμευμένα για να προχωρήσει το πρόγραμμα για την Κασσώπη.

Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 20:00 μ.μ. στο Dioni Boutique Hotel που γίνεται για «τη δική μας Κασσώπη», στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλουμε για την τόνωση της εικόνας του τόπου μας μέσω του πολιτισμού
Η δράση «Αρχαίο Θέατρο Κασσώπης» θα διαρκέσει από 14.9.2016 έως 31.12.2016, με ποσό στόχο € 80.000.

Ακούστε τον αντιπεριφερειάρχη κ Στράτο Ιωάννου:

MY KASSOPI C

“Αξιότιμες κυρίες/κύριοι

Θα χαρούμε πολύ να μας τιμήσετε με την παρουσία σας στην εκδήλωση για το αρχαίο θέατρο της Κασσώπης και που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 20:00 μ.μ. στο Dioni Boutique Hotel, όπως μπορείτε να δείτε και στη συνημμένη πρόσκληση.

Μια εκδήλωση που γίνεται για «τη δική μας Κασσώπη», στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλουμε για την τόνωση της εικόνας του τόπου μας μέσω του πολιτισμού.

Γνωρίζοντας την αγάπη που έχετε για τον τόπο μας, είμαστε σίγουροι ότι θα βοηθήσετε όσο μπορείτε στην προσπάθεια μας.

Με εκτίμηση

Στράτος Ιωάννου”

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23850 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

1 Comment

  1. Εἶναι γνωστὴ ἡ εὐαισθησία τοῦ κ. Ἰωάννου, τῆς δημοτικῆς ἀρχῆς καὶ τοῦ κράτους γιὰ τὴν Κασσώπη. Δύο χρόνια τώρα μέ συντονισμένες ἐνέργειες κὰνουν τὰ πάντα γιὰ νὰ διατηρηθεῖ ἀμόλυντος ἀπὸ τὶς ὀρδὲς τῶν ἐπισκεπτῶν ὁ ἰδανικὸς αὐτὸς βιότοπος ἀμνοεριφίων .
    Δὲν συζητᾶμε γιὰ τὸ θέμα τοῦ Ζαλόγγου ὃπου διαπρέπουν. Μᾶς ἒχουν ἀπαλλάξει ἀπὸ τὴν ταλαιπωρία τῆς ἀναβάσεως, ἐν μέσῳ Αὐγούστου μάλιστα, γιὰ νὰ παρακολουθήσουμε ἀμφιβόλου αἰσθητικῆς ἐκδηλώσεις, ποὺ παραπέμπουν μάλιστα στὶς ἐποχὲς τῆς ἐπαράτου, γιὰ κάποιες συνωστισμένες αὐτόχειρες.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.