Στο Santa Bike Arta συμμετείχε το Μουσικό Σχολείο

Την Κυριακή, στις 18-12-2016, ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 1ο Santa Bike Arta, που διοργανώθηκε από τον Ποδηλατικό Όμιλο Άρτας με σκοπό την ενίσχυση του Συλλόγου Γονέων και Φίλων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες Ν. Άρτας, Π.Κ.Ε.Κ.Α.Ε.Α. «Αγία Θεοδώρα» και συμμετείχε το Μουσικό Σχολείο.

Η δράση ξεκίνησε από το πρωί στην κεντρική πλατεία όπου πραγματοποιήθηκε μια ποδηλατοβόλτα για τους μικρότερους ποδηλάτες κατά μήκος του κεντρικού πεζόδρομου της πόλης. Οι μικροί ποδηλάτες γέμισαν την αγορά της πόλης με χαρούμενα σφυρίγματα, γέλια και πολλά μικρά, μικρά ποδήλατα. Στη συνέχεια λίγο μετά το μεσημέρι ξεκίνησε η ποδηλατοβόλτα για τα ‘’μεγαλύτερα παιδιά κάθε ηλικίας’’ και οι συμμετέχοντες ξεπέρασαν τους 250. Η πορεία των ποδηλατών που ήταν ντυμένοι όλοι στα κόκκινα έκανε έναν μεγάλο γύρο στην πόλη, πέρασε από το Παραλίμνιο και το Γεφύρι, από την Παρηγορήτρια και τον κεντρικό πεζόδρομο και κατέληξε στο Κάστρο της Άρτας όπου ολοκληρώθηκε με μια συναυλία των μαθητών του Μουσικού Σχολείου με θέμα τα παιδιά.

Σαράντα και πλέον μαθητές του Μουσικού Λυκείου Άρτας, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και πέρασαν το μήνυμα της αλληλεγγύης και της ανάγκης για αλληλοϋποστήριξη, προτείνοντας παράλληλα το ποδήλατο, σαν εναλλακτική λύση μετακίνησης. Όπως σημείωσε και η διευθύντρια του Μουσικού Σχολείου κα Ανθούλα Ζιώρη το Μουσικό Σχολείο, από τη φύση του εξωστρεφές, είναι πάντα ανοιχτό σε προσκλήσεις, όπως αυτή του Ποδηλατικού Ομίλου, που προσπαθούν να αναπτύξουν και να πολλαπλασιάσουν το κοινωνικό και πολιτιστικό κεφάλαιο του τόπου.

Το Μουσικό Σχολείο Άρτας ευχαριστεί και συγχαίρει τους μαθητές που συμμετείχαν σε όλη τη δράση και τους γονείς και κηδεμόνες αυτών των εξαιρετικών παιδιών για τη στήριξη που τους παρέχουν. Τέλος ευχόμαστε στον Ποδηλατικό Όμιλο Άρτας καλή συνέχεια στις δράσεις του και σε όλους τους συμπολίτες μας Καλά Χριστούγεννα και ένα έτος με χαρά και υγεία.

 

Οι υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί του Μουσικού Σχολείου Άρτας

Παναγιώτης Γιαννούτσος

Μιχάλης Ντέμσιας

Άγγελος Σταθόπουλος

Διονύσης Παπαστέργιος

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23898 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.