Στο προσκήνιο η κατασκευή του έργου: Επισκευή -Συντήρηση Κλειστού Γυμναστηρίου Πρέβεζας – Επιτροπή της Ομοσπονδίας επισκέφτηκε το ΔΑΚ Πρέβεζας.

Στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας συζητήθηκε το θέμα για την έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Δήμου Πρέβεζας και της Περιφέρειας Ηπείρου – Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας για την κατασκευή του έργου: {Επισκευή -Συντήρηση Κλειστού Γυμναστηρίου Πρέβεζας}, προϋπολογισμού 8.000,00 €.

muzikosdimotikosumvoulioegkrisi

Στη συνεδρίαση παρευρέθηκε και κ. Μυζίκος, έφορος της Σ.Κ. Νικόπολης αλλά και μέλος της ΕΣΚΑΒΔΕ όπου τόνισε τα εξής: «Επισκεφτήκαμε τον Φεβρουάριο τον κ. Ιωάννου και καταθέσαμε μια μελέτη όπου συνέταξε μηχανικός, ο κ. Μπέλλος, με την μέθοδο που αφορούν τέτοιου είδους εργασίες. Αυτή η πρόταση μας έγινε αποδεκτή από τον Αντιπεριφερειάρχη και πέρασε από την Περιφέρεια και εγκρίθηκε. Αυτό που μας απασχολεί είναι ότι από τον Φεβρουάριο φτάσαμε στον Ιούλιο, πέρασαν πέντε μήνες για να μπορέσουμε να φτάσουμε στην υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης  και ήρθα για να παρακαλέσω να γίνει άμεση έναρξη των εργασιών. Δεν ξέρω τι γραφειοκρατικά θέματα μπορούν να θερμάνουν την διαδικασία αλλά  θα παρακαλούσα γιατί στις 16 Οκτώβριου αρχίζουν τα  πρωταθλήματα και πρέπει να γίνουν αυτές  οι εργασίες.

Θα ήθελα να πω και κάτι άλλο για το ΔΑΚ Πρέβεζας, φέτος λειτουργήσαμε πολύ καλά μπορώ να πω, η ύπαρξη της καθαρίστριας, ύπαρξη  φύλακα  έδωσε παρά πολλές λύσεις και υπήρχε ευτυχώς άμεση συνεργασία με τον κ. Γιαννουλάτο, τον κ. Σαραμπασίνα, ότι ζητήσαμε έρχονταν άμεσα και μας εξυπηρετούσε.

Θα θέλαμε και του χρόνου να υπάρξει και καθαρίστρια αλλά και φύλακας αν είναι δυνατόν αλλά το πιο σημαντικό είναι η άδεια του Γυμναστηρίου. Ο κ. Κοντονής έχει δώσει κάποιες τόσο αυστηρές προδιαγραφές όπως με τις παιδικές χαρές όπου άκουσα το θέμα, να κλείσουμε όλες τις παιδικές χαρές, να κλείσουμε και όλα τα γυμναστήρια. Θέλω να ξέρετε ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι, θέλω να ξέρετε ότι από την Ομοσπονδία την οποία είμαι μέλος ότι σε όλη την Βορειοδυτική Ελλάδα δυο μόνο γήπεδα έχουν την άδεια να τελεστούν αγώνες Α1 Ανδρών, της Πρέβεζα και της Λευκάδας,  κανένα άλλο γήπεδο. Προχθές υπήρξε μια επιτροπή και επισκέφτηκε το ΔΑΚ Πρέβεζας και κανονικά έπρεπε να υπάρχει και άνθρωπος της ομοσπονδίας αλλά υπήρχαν από το Α.Τ. Πρέβεζας ο Διοικητής, ο Διοικητής της Π.Υ., υπήρξε γιατρός και ο κ. Ρούσσος από τον Δήμο.

Το θέμα είναι το εξής ότι και παρουσία  του κ. Ρούσσου συμφωνήθηκε να αφαιρεθεί μια σειρά καθισμάτων και να μπει πλέγμα ύψους δυόμιση μέτρων στην κερκίδα και να απομονωθεί το 1/3 της κερκίδας για τους φιλοξενούμενους.

Ακούστε ολόκληρη  την συζήτηση στο παρακάτω βίντεο.Βασίλης Κούρκουλας
About Βασίλης Κούρκουλας 2034 Articles
Ο Βασίλης Κούρκουλας καλύπτει την επικαιρότητα για τo PrevezaToday.gr και καθημερινά με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις τοπικές εξελίξεις.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.