Στο Prisma 91,6 ο πρόεδρος της Κοινότητας Νικόπολης Θύμιος Πάσχος

Στο προσωπική του εργασία, στη συνεργασία με τους άλλους τοπικούς συμβούλους και κυρίως στη βοήθεια που έχει από όλους τους συγχωριανούς, απέδωσε ο Πρόεδρος της Κοινότητας Νικόπολης στον εκτεταμένο καθαρισμό που άλλαξε  ριζικά την εικόνα του χωριού …

« Στο έργο μου με βοήθησαν και οι σύμβουλοι και οι πολίτες του χωριού. Σε όποιον και αν απευθύνθηκα, δε μου αρνήθηκε τη βοήθεια.»

Αυτά τόνισε χαρακτηριστικά ,μεταξύ άλλων ο κ. Θύμιος Πάσχος στη συνέντευξη που παραχώρησε τη Δευτέρα 25 Μαΐου στον prisma 91,6 και συγκεκριμένα στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή που επιμελείται και παρουσιάζει ο Βασίλης Ιωάννου, και συμπλήρωσε «ότι μέχρι τώρα έχει πετύχει να έχει μια πολύ καλή συνεργασία με το Δήμο και την Περιφέρεια, με στόχο να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα της κοινότητας».

Αναφέρθηκε αναλυτικά στα  άμεσα προβλήματα και τις ανάγκες που υπάρχουν, και που εντοπίζονται κυρίως στο οδικό δίκτυο ( κοινοτική και αγροτική οδοποιία), ενώ τόνισε ότι το πιο σημαντικό έργο για την  Κοινότητα είναι το αποχετευτικό , το οποίο και πρέπει ο Δήμος να το προγραμματίσει.

Στη συζήτηση έγινε ιδιαίτερη αναφορά στον αρχαιολογικό χώρο της Νικόπολης και  στην ανάγκη να υπάρξουν παρεμβάσεις καθαρισμού, ενώ ο κ Πάσχος ανακοίνωσε ότι θα επισκεφθεί σύντομα την Προϊσταμένη της Αρχαιολογικής υπηρεσίας, για να συζητήσει το θέμα..

Τόνισε επίσης ότι απέσπασε δέσμευση από τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Στράτο Ιωάννου να βοηθήσει στην κατασκευή του καμπαναριού, ενώ ζήτησε κατά την διάρκεια κατασκευής του έργου της παράκαμψης της Νικόπολης, να ληφθεί μέριμνα για διαβάσεις ζώων..

Ακολουθεί το πλήρες ηχητικό για τα όσα ενδιαφέροντα είπε ο πρόεδρος της κοινότητας Νικόπολης, στον Βασίλη Ιωάννου..Μιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 3082 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ Επικοινωνία & Νέα Δημοσιογραφία) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.