Στο Άκτιο ο Γ.Γ Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Παπαγεωργίου- Συναντήθηκε με τους τοπικούς φορείς, ενώ προανήγγειλε τη διενέργεια 100 δειγματοληπτικών τεστ την ημέρα

Τους όρους και τις νέες συνθήκες κάτω από τις οποίες θα ανοίξουν την 1η Ιουλίου τα αεροδρόμια της χώρας, συζήτησε με τους φορείς της περιοχής ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Παπαγεωργίου, ο οποίος το πρωί της Κυριακής επισκέφθηκε το αεροδρόμιο του Ακτίου. Ο κ. Παπαγεωργίου σε συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Πρέβεζας Στράτο Ιωάννου και τους Δημάρχους Πρέβεζας Νίκο Γεωργάκο και Πάργας Νίκο Ζαχαριά συζήτησε τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν προκειμένου το “άνοιγμα” των αεροδρομίων να γίνει με τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια .

Ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης τουρισμού για την Ήπειρο και Αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας Στράτος Ιωάννου μιλώντας στη Δημοτική Ραδιοφωνία ανέφερε ότι σύμφωνα με την ενημέρωση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας καθημερινά στο αεροδρόμιο του Ακτίου θα διεξάγονται 100 τεστ σε επιβάτες, ενώ θα ακολουθηθεί αυστηρά το πρωτόκολλο για τη χρήση μάσκας, τη χρήση απολυμαντικών, την τήρηση των αποστάσεων ασφαλείας κι όλα όσα προβλέπονται για τον περιορισμό της πανδημίας του κορωνοϊού.

“Ο Γ.Γραμματέας εξέφρασε την πεποίθηση ότι με τον συντονισμό όλων μας η σεζόν θα κυλήσει ομαλά” τόνισε ο κ.Ιωάννου, εκτιμώντας και ο ίδιος ότι με τη συνεργασία και με την τήρηση των μέτρων υγιεινής το άνοιγμα των αεροδρομίων δεν θα επιφέρει αρνητικά δεδομένα στην πορεία του κορονοϊού.

Δημοτική Ραδιοφωνία ΠρέβεζαςΜιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 3402 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ Επικοινωνία & Νέα Δημοσιογραφία) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.