Στην πρώτη θέση και το Νυδρί – Ηττήθηκε στην έδρα του ο Α.Ο. Μύτικας (Φώτο)

Στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα βρίσκεται και ο Οδυσσέας Νυδρίου <<συγκατοικώντας>> με τους Ίωνες, που είχαν ρεπό αυτή τη αγωνιστική, μετά τη σημερινή  εκτός έδρας νίκη του κόντρα στον Α.Ο. Μύτικα με σκορ 0-4.

Ο αγώνας διεξήχθη σήμερα Κυριακή 11/12/16 και ώρα 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Μύτικα για την 11η αγωνιστική της ΄Β ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας του Ά ομίλου.

aomuytikasodusseasnidrioudekaeksiki-7

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγώνα και μόλις στο 18΄ άνοιξαν το σκορ σε 0-1 με τον Γαζή Ι. ενώ στο 22΄η ομάδα του Α.Ο Μύτικα είχε καλή ευκαιρία με τον Μύτικα Σ. μετά από σουτ όπου πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Στο 44΄ ο Γαζής Σ. βρέθηκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα Ντίτσο και διαμόρφωσε το 0-2 για το Νυδρί όπου ήταν και το σκορ του 1ου ημιχρονου.

Στο 2ο ημίχρονο οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να επανέλθουν στο ματς χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα με τους φιλοξενούμενους να σκοράρουν ακόμη 2 φορές στο 71΄ και 80΄με τον Γαζή Σ, με τον παίχτη να κάνει χατ τρικ και να διαμορφώνει το τελικό 0-4.Στο 66΄προκλήθηκαν και μικροεντάσεις ανάμεσα σε παίχτες των δυο ομάδων αλλά με τους ψυχραιμότερους να ηρεμούν τα πνεύματα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ Δ.

ΒΟΗΘΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΣΙΣΚΑΣ Σ. ΤΖΙΜΑΣ Χ.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: ΦΙΤΣΑΣ Η.

Α.Ο. ΜΥΤΙΚΑΣ: ΝΤΙΤΣΟΣ, ΓΚΕΛΗΣ(ΚΑΤΩΓΙΑΝΝΗΣ), ΛΕΛΟΒΑΣ, ΝΑΣΤΟΥΛΗΣ, ΤΣΟΛΑΚΟΣ, ΜΥΤΙΚΑΣ, ΒΕΡΜΠΗΣ, ΤΣΟΥΚΗΣ(ΝΙΤΣΑΣ), ΜΥΤΙΚΑΣ, ΠΑΛΑΝΤΖΑΣ, ΜΑΛΕΣΚΟΣ(ΝΤΙΤΣΟΣ).

ΑΝΑΠΛ/ΤΙΚΟΙ: ΝΙΤΣΑΣ, ΝΤΙΤΣΟΣ, ΚΑΤΣΑΝΟΣ, ΝΤΙΤΣΟΣ, ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ, ΝΟΒΑΣ, ΚΑΤΩΓΙΑΝΝΗΣ.

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΝΥΔΡΙΟΥ: ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ, ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ, ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΒΑΣΣΗΣ, ΑΡΓΥΡΟΣ, ΘΕΙΑΚΟΣ, ΓΑΖΗΣ, ΤΑΞΙΑΡΧΙΩΤΗΣ(ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΝΟΣ), ΓΑΖΗΣ, ΖΟΥΡΙΔΑΚΗΣ(ΒΕΡΟΙΩΤΗΣ), ΝΙΚΟΛΑΟΥ(ΚΑΤΩΠΟΔΗΣ).

ΑΝΑΠΛ/ΤΙΚΟΙ: ΒΕΡΟΙΩΤΗΣ, ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΝΟΣ, ΚΟΝΙΔΑΡΗΣ, ΚΑΤΩΠΟΔΗΣ, ΚΑΡΤΑΝΟΣ.

aomuytikasodusseasnidrioudekaeksiki-1 aomuytikasodusseasnidrioudekaeksiki-2 aomuytikasodusseasnidrioudekaeksiki-3 aomuytikasodusseasnidrioudekaeksiki-4 aomuytikasodusseasnidrioudekaeksiki-5 aomuytikasodusseasnidrioudekaeksiki-6 aomuytikasodusseasnidrioudekaeksiki-7 aomuytikasodusseasnidrioudekaeksiki-8 aomuytikasodusseasnidrioudekaeksiki-9 aomuytikasodusseasnidrioudekaeksiki-10 aomuytikasodusseasnidrioudekaeksiki-11 aomuytikasodusseasnidrioudekaeksiki-12 aomuytikasodusseasnidrioudekaeksiki-13 aomuytikasodusseasnidrioudekaeksiki-14 aomuytikasodusseasnidrioudekaeksiki-15 aomuytikasodusseasnidrioudekaeksiki-16 aomuytikasodusseasnidrioudekaeksiki-17 aomuytikasodusseasnidrioudekaeksiki-18 aomuytikasodusseasnidrioudekaeksiki-19 aomuytikasodusseasnidrioudekaeksiki-20 aomuytikasodusseasnidrioudekaeksiki-21 aomuytikasodusseasnidrioudekaeksiki-22 aomuytikasodusseasnidrioudekaeksiki-23 aomuytikasodusseasnidrioudekaeksiki-24 aomuytikasodusseasnidrioudekaeksiki-25 aomuytikasodusseasnidrioudekaeksiki-26 aomuytikasodusseasnidrioudekaeksiki-27 aomuytikasodusseasnidrioudekaeksiki-28 aomuytikasodusseasnidrioudekaeksiki-29 aomuytikasodusseasnidrioudekaeksiki-30 aomuytikasodusseasnidrioudekaeksiki-31 aomuytikasodusseasnidrioudekaeksiki-32 aomuytikasodusseasnidrioudekaeksiki-33 aomuytikasodusseasnidrioudekaeksiki-34 aomuytikasodusseasnidrioudekaeksiki-35 aomuytikasodusseasnidrioudekaeksiki-36 aomuytikasodusseasnidrioudekaeksiki-37 aomuytikasodusseasnidrioudekaeksiki-38 aomuytikasodusseasnidrioudekaeksiki-39 aomuytikasodusseasnidrioudekaeksiki-40 aomuytikasodusseasnidrioudekaeksiki-41 aomuytikasodusseasnidrioudekaeksiki-42 aomuytikasodusseasnidrioudekaeksiki-43 aomuytikasodusseasnidrioudekaeksiki-44 aomuytikasodusseasnidrioudekaeksiki-45 aomuytikasodusseasnidrioudekaeksiki-46 aomuytikasodusseasnidrioudekaeksiki-47 aomuytikasodusseasnidrioudekaeksiki-48 aomuytikasodusseasnidrioudekaeksiki-49 aomuytikasodusseasnidrioudekaeksiki-50 aomuytikasodusseasnidrioudekaeksiki-51 aomuytikasodusseasnidrioudekaeksiki-52 aomuytikasodusseasnidrioudekaeksiki-53 aomuytikasodusseasnidrioudekaeksiki-54 aomuytikasodusseasnidrioudekaeksiki-55 aomuytikasodusseasnidrioudekaeksiki-56 aomuytikasodusseasnidrioudekaeksiki-57 aomuytikasodusseasnidrioudekaeksiki-58 aomuytikasodusseasnidrioudekaeksiki-59 aomuytikasodusseasnidrioudekaeksiki-60 aomuytikasodusseasnidrioudekaeksiki-61 aomuytikasodusseasnidrioudekaeksiki-62 aomuytikasodusseasnidrioudekaeksiki-63Βασίλης Κούρκουλας
About Βασίλης Κούρκουλας 2034 Articles
Ο Βασίλης Κούρκουλας καλύπτει την επικαιρότητα για τo PrevezaToday.gr και καθημερινά με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις τοπικές εξελίξεις.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.