Στην Πρέβεζα ο Μανώλης Κεφαλογιάννης – Δείτε βίντεο ολόκληρη την εκδήλωση και φωτορεπορτάζ

Στην Πρέβεζα μίλησε σήμερα ο Ευρωβουλευτής της ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιάννης σε εκδήλωση που διοργάνωσε η ΔΗΜΤΟ ΝΔ Πρέβεζας στο Πολιτιστικό Κέντρο.

Ο ευρωβουλευτής σχολίασε την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα εστιάζοντας στη συμφωνία των Πρεσπών και τονίζοντας σε όλους τους τόνους πόσο αρνητικές θα είναι οι συνέπειες υπερψήφισης της από το ελληνικό κοινοβούλιο.

Την εκδήλωση προλόγισε ο Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Σωτήρης Πάτσης, ο Εκπρόσωπος της Γραμματείας Οργανωτικού της ΝΔ Φίλιππος Ευαγγέλου καλωσόρισε τον κ. Κεφαλογιάννη και ανέγνωσε τον χαιρετισμό του Γραμματέα Οργανωτικού Στ. Κονταδάκη, χαιρετισμό επίσης απέστειλε ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής Λευτέρης Αυγενάκης. Σύντομο χαιρετισμό έκανε επίσης το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Gianluca Ματσίρας ενώ στην ομιλία του ο βουλευτής ΝΔ Πρέβεζας Στέργιος Γιαννάκης καλωσόρισε τον ευρωβουλευτή.

Δείτε ολόκληρη την εκδήλωση και τις ομιλίες:

Δείτε φωτογραφικό υλικό:Μιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 3098 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ Επικοινωνία & Νέα Δημοσιογραφία) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.