Στην Πρέβεζα η Πρόεδρος της Επιτροπής «ΕΛΛΑΔΑ 2021»: “(Η Πρέβεζα είναι) μια πόλη που έχει σφυγμό και ανθρώπους που κρατάνε το παρελθόν τους με τιμή και υπερηφάνεια”

Στην Πρέβεζα βρίσκεται σήμερα η Πρόεδρος της Επιτροπής «ΕΛΛΑΔΑ 2021» κα Γιάννα Αγγελοπούλου μετά από πρόσκληση της Επιτροπής «ΠΡΕΒΕΖΑ 2021».

Η κα Αγγελοπούλου μετέβη αρχικά στο Δημαρχείο όπου την υποδέχθηκε ο δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι, ενώ στη συνέχεια στο γραφείο του δημάρχου είχε συνάντηση με το δήμαρχο, τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Χρυσόστομο και μέλη της Επιτροπής “Πρέβεζα 2021”.

Ακολούθησε  εκδήλωση στη Θεοφάνειο  για την ενημέρωση των θεσμικών φορέων και πολιτών. (Η εκδήλωση θα είναι διαθέσιμη σε βίντεο ολόκληρη σε επόμενη ανάρτηση).

Ακολούθησε βόλτα στην πόλη της Πρέβεζας ενώ στις δηλώσεις της σημείωσε:

“Είμαι πολύ χαρούμενη μετά την παραδοσιακή φιλοξενία όχι μόνο του δημάρχου αλλά και των φορέων και των πολιτών της Πρέβεζας. Μια περιοχή και μια πόλη που έχει ένα σφυγμό και ανθρώπους που κρατάνε το παρελθόν τους με τιμή και υπερηφάνεια. Αυτό δήμαρχε θα πρέπει να το συνεχίσεις, γιατί η δημοτική αρχή έχει να κάνει με αυτό. Να παραμείνει μια πόλη φιλόξενη με το παρελθόν της, μια πόλη όμως που με τη σωστή αγωνία για το μέλλον προετοιμάζεται.

Οι προτάσεις που κάνατε είναι ουσιαστικά να διασώσετε όλον αυτόν τον πολιτισμό για τις επόμενες γενιές και ουσιαστικά να εξελίξετε την περιοχή για την παραγωγή και την ευημερία. Έχετε εξαιρετικές ιδέες και εμείς είμαστε στη διάθεσή σας. Είναι τιμή για εμάς να βλέπουμε το πώς η Ελλάδα εμφανίζεται με χίλιες διαφορετικές εικόνες. Εικόνες βέβαια που δείχνουν ότι αυτοί που έδωσαν τη ζωή τους όπως οι Σουλιώτισσες και ενέπνευσαν τους φιλέλληνες που ήρθαν να βοηθήσουν ή ξεσηκώσανε άλλους Έλληνες και ήρθαν να βοηθήσουν, αυτοί φτιάχνουν την ιστορία της χώρας. Ανεβάζουν το ηθικό του Έλληνα με όλα αυτά που έχει περάσει.

Δημιουργούν αυτό το εθνικό αφήγημα που είναι κάτι για το οποίο πρέπει να αισθανόμαστε μεγάλη περηφάνια και προετοιμάζουμε το μέλλον με αυτοπεποίθηση και σιγουριά.”Μιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 3370 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ Επικοινωνία & Νέα Δημοσιογραφία) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.