Στέλλα Βαρτελάτου στον Prisma: “Δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τα συστήματα που κυριαρχούν στην Πρέβεζα” – “Είναι όλα ανοικτά ώστε να επανέλθω”

Η Στέλλα Βαρτελάτου μίλησε στον Prisma 91,6 για την απόφασή της να είναι υποψήφια Δήμαρχος Πρέβεζας αλλά και τους λόγους που τελικά την οδήγησαν να αποφασίσει να αποσύρει την υποψηφιότητά της κάνοντας λόγο για έναν “πόλεμο” που δέχονται οι νέοι άνθρωποι οι οποίοι θέλουν να αλλάξουν τα πράγματα.

“Διαπίστωσα ότι το πολιτικό μας σύστημα κινείται, οι υποψήφιοι δήμαρχοι έχουν επιδοθεί σε ένα κυνήγι υποψηφίων συμβούλων, οι οποίοι έχουν απαξιώσει την πολιτική μας κατάσταση, γιατί σα να μην εμπνέονται από κάποιες υποψηφιότητες παρουσιάζουν μία δυστοκία και μία αναποφασιστικότητα στο να ασχοληθούν πιο ενεργά. Αυτό έχει οδηγήσει τους υπ. δημάρχους στο να γίνουν πιο επιθετικοί με τη στάση τους σε αυτό το κυνήγι και ως εκ τούτου διαμορφώνονται συμπεριφορές που αναδεικνύουν παθογένειες και σκληρότητες και αναδεικνύονται τα συστήματα που δεν επιτρέπουν τη δημιουργία και την ανάδειξη νέων υποψηφιοτήτων και ως εκ τούτου πήρα την απόφαση να αποσύρω την υποψηφιότητά μου από τον δημόσιο διάλογο, η υποψηφιότητά μου όμως παραμένει, η ομάδα που έχουμε δημιουργήσει από νέους και άφθαρτους, που έχουν όμως εμπειρία παραμένει, δουλεύουμε, λειτουργούμε, καταστρώνουμε το προγραμματικό μας σχέδιο και θα εμφανιστούμε δημόσια όταν έρθουν ξανά οι κατάλληλες συνθήκες στην πόλη μας” σημείωσε και συμπλήρωσε “Δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τα συστήματα που κυριαρχούν στην Πρέβεζα τα οποία καταδιώκουν και διώκουν κάθε νέα υποψηφιότητα. Όταν ανακοινώνω μια υποψηφιότητα και την ίδια στιγμή υπάρχουν δημοσιεύματα που την κρίνουν, αυτό δείχνει μια ολόκληρη και στρατηγική και συμπεριφορά που εμείς σα νέοι ψυχολογικά, ηθικά και συνειδησιακά δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε και θα περιμένουμε”.

Η κα Βαρτελάτου σημείωσε ότι κανένας υποψήφιος δήμαρχος δεν έχει βγει με προγραμματικό πλάνο να πει “αυτός είμαι και αυτά θέλω να κάνω”. Στη συνέχεια η κα Βαρτελάτου άσκησε σκληρή κριτική στη νυν δημοτική αρχή.

Σε ερώτηση αν υπάρχει περίπτωση να είναι υποψήφια με κάποιος άλλο συνδυασμό η κα Βαρτελάτου ήταν κατηγορηματικά αρνητική: “Αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει μια συνεργασία πριν τις εκλογές. Η μόνη επιλογή που έχω είναι ή να κάτσω σπίτι μου ή να ασχοληθώ όπως περιέγραψα με μια ομάδα που έχουμε τον ίδιο τρόπο σκέψης, το ίδιο όραμα, τα ίδια βιώματα και να είμαστε αυτοδύναμοι σε αυτό” και πρόσθεσε με νόημα ότι “είναι όλα ανοικτά ώστε να επανέλθωΜιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 3395 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ Επικοινωνία & Νέα Δημοσιογραφία) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.