Στέφανος Ξεκαλάκης στον Prisma 91,6: Οι Νομαρχιακές και Δημοτικές οργανώσεις του ΠΑΣΟΚ αποτέλεσαν τον σύνδεσμο μας με τις τοπικές κοινωνίες

Με αφορμή τις εκλογές στις νομαρχιακές και δημοτικές οργανώσεις του ΠΑ.ΣΟ.Κ. που διεξάγονται σήμερα ο γραμματέας της κεντρικής πολιτικής επιτροπής Στέφανος Ξεκαλάκης μίλησε στον Prisma  91,6.
Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε περίπου 2000 μέλη του ΠΑ.ΣΟ.Κ. σε μία πολύ δύσκολη συγκυρία, σε μία περίοδο όπου η πολιτική ηττάται καθώς οι πολίτες δεν αναγνωρίζουν ότι μέσα από την πολιτική και τους πολιτικούς μπορούν να βρουν λύση στα προβλήματα τους,  2000 στελέχη του κόμματος εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους για να συμμετέχουν ως υποψήφιοι στις εκλογές σε νομαρχιακό και δημοτικό επίπεδο.

Αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό ανέφερε γιατί διαχρονικά οι νομαρχιακές και δημοτικές οργανώσεις του ΠΑ.ΣΟ.Κ. αποτέλεσαν την ραχοκοκαλιά της παράταξης και ήταν ο σύνδεσμο μας με τις τοπικές κοινωνίες, με τους απλούς ανθρώπους που θέλουμε να επανασυνδεθούμε για να μπορέσουμε να γίνουμε ξανά ο βασικός προοδευτικός πόλος διακυβέρνησης αυτού του τόπου.

Σύμφωνα με τον κύριο Ξεκαλάκη όπου και αν έχει βρεθεί στο σύνολο της επικράτειας, στους  έντεκα  μήνες παρουσίας του στην θέση του γραμματέα βλέπει την ανάγκη των πολιτών, που διέπονται από τα σοσιαλιστικά ιδεώδη, είναι προοδευτικοί άνθρωποι, είχαν στηρίξει στα προηγούμενα χρόνια το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και παροτρύνουν λέγοντας τους   να προχωρήστε ενωμένοι, προχωρήστε μέσα από λογική ανανέωσης προσώπων, ιδεών, φιλοσοφίας, προσπαθήστε ξανά να αποτελέσετε το αντίβαρο στην συντηρητική λαίλαπα που φαίνεται να επέρχεται μετά την απογοήτευση των πολιτών που φέρεται ότι  άσκησε ο ΣΥΡΙΖΑ, δώστε μας τη δυνατότητα να σηκωθούμε από τον καναπέ και να έρθουμε ξανά να στηρίξουμε  το χώρο ο οποίος διαχρονικά μας εξέφραζε.

Από αυτή την ανάγκη κάμπτονται τα αγκάθια και  όλες υστερόβουλες επιλογές ή οι ματαιοδοξίες του κάθε στελέχους μπαίνουν στην άκρη και πλέον προχωράμε σε αυτό που είναι αναγκαίο για τη χώρα να υπάρχει πραγματικά μια πολιτική πρόταση προοδευτική που θα μας βγάλει από τα αδιέξοδα που σήμερα βρισκόμαστε.Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23926 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.