Σταθερά και μειωμένα τα δημοτικά τέλη του δήμου Πρέβεζας για το επόμενο έτος

Σταθερά θα παραμείνουν και φέτος τα δημοτικά τέλη της καθαριότητας ενώ θα μειωθούν και τα τέλη ηλεκτροδοτούμενων χώρων και του ΤΑΠ όπως αποφάσισε στην χθεσινή της συνεδρίαση η οικονομική επιτροπή του Δήμου Πρέβεζας

Στη συζήτηση ο  Λ. Πιπιλίδης ανέφερε πως εκ μέρους της παράταξης του πρώην δημάρχου θα είναι θετικοί σε μείωση, ενώ θα διαφωνήσει στην εφαρμογή ενιαίων τελών για όλο το εύρος του Δήμου Πρέβεζας. O κ. Νίτσας πρότεινε μείωση των τελών της τάξεως του 10%. Ο Β. Κωστούλα να υπογραμμίζει πως τα τέλη χρειάζονται αναδιαμόρφωση κάθε χρόνο, κάτι που βρήκε σύμφωνο τόσο τον Δήμαρχο κ. Γεωργάκο όσο και τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών, Γ. Δαρδαμάνη.

Ο κ Ροπόκης άσκησε σκληρή κριτική στην προηγούμενη δημοτική αρχή σημειώνοντας ότι επί των ημερών Μπαϊλη έγιναν σημαντικές αυξήσεις στα τέλη καθαριότητας που έφτασαν το 47%. Αναφέρθηκε δε, σε περιστατικό όπου ο πρώην αντιδήμαρχος καθαριότητας Παύλος Σαραμπασίνας όταν ήταν στην αντιπολίτευση είχε διαφωνήσει έντονα με τον τότε δήμαρχο Χρήστο Μπαϊλη για την αύξηση των τελών χρησιμοποιώντας μάλιστα απρεπή έκφραση προς το πρόσωπο του τέως δημάρχου.

Τελικά εγκρίθηκε η πρόταση του Δημάρχου, για σταθερά φέτος δημοτικά τέλη, δίχως αύξηση στην καθαριότητα και μείωση στα τέλη ηλεκτροδοτούμενων χώρων και του ΤΑΠ.

 Μιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 3098 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ Επικοινωνία & Νέα Δημοσιογραφία) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.