Σπύρος Κυριάκης: “Να φτιάξουμε από την αρχή ό,τι καταστράφηκε” (άρθρο στην εφημερίδα Παραπολιτικά)

Αναδημοσίευση από την εφημερίδα “Παραπολιτικά” του άρθρου του υποψήφιου βουλευτή της ΝΔ Σπύρου Κυριάκη 

Οι Έλληνες θα κληθούμε να αποφασίσουμε ποιος θα κυβερνήσει αυτόν τον τόπο. Ήδη η μάχη των ευρωεκλογών έδειξε ποιος είναι πια ο σίγουρος, ο πιο εγγυημένος δρόμος για τη χώρα μας.

Οι χοροί τελείωσαν, οι ψεύτικες υποσχέσεις και τα μεγάλα λόγια θα μπουν για τα καλά στο χρονοντούλαπο ως μια κακή, πολύ κακή στιγμή στην Ιστορία της χώρας.

Η Ελλάδα στα μέσα του 2019 αλλάζει. Αφήνει σιγά-σιγά πίσω της πολλά χρόνια οικονομικής και κοινωνικής κρίσης , η οποία ιδίως τα τελευταία 4 χρόνια έγινε και κρίση αξιών. Μια κρίση που πληρώνουν οι νέοι της γενιάς μου.

Η Ν.Δ. και ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε λίγες μέρες θα κερδίσουν και τη μάχη των εθνικών εκλογών, μια μάχη που μόλις την Κυριακή 7 Ιουλίου ξεκινά. Μια μάχη να ανακτήσει η χώρα τις χαμένες της δυνάμεις, μια μάχη να ανακτήσει η χώρα μας το κύρος της στις αγορές, μια μάχη να ξαναγίνει η Ελλάδα μια κανονική χώρα της ευρωζώνης.

Η Ν.Δ. δεν υπόσχεται μαγικές λύσεις, δεν τάζει στους πάντες τα πάντα. Υπόσχεται μόνο να θέσει τις σωστές βάσεις και να δημιουργήσει μια οικονομία ισχυρή, που θα παρέχει ευκαιρίες και νέες θέσεις εργασίας με υψηλές αποδοχές.

Οι συμπολίτες μας δεν μπορούν να περιμένουν άλλο. Δεν έχουν άλλες αντοχές για δοκιμές, ούτε για σχέδια μακροπρόθεσμα. Θέλουν λύσεις τώρα και λύσεις σίγουρες.

66327065 10161994304225504 1230517081015844864 n

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις προγραμματικές του θέσεις έθεσε ως στόχο τη μείωση της ανεργίας με τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας με υψηλότερες αποδοχές και καλύτερες συνθήκες εργασίας και όλα αυτά μέσω των επενδύσεων κυρίως στον ιδιωτικό τομέα.

Έθεσε στόχους που αφορούν τη γενιά μας, η οποία δεν ζητάει τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο από την κανονικότητα. Να μπορεί να δημιουργήσει οικογένεια, να μπορεί να αντεπεξέλθει ικανοποιητικά στις καθημερινές απαιτήσεις και να ζει καλά όχι μεταναστεύοντας, αλλά ζώντας στη χώρα της.

Άλλωστε, ένας από τους στόχους που έθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι να επιστρέψουν και οι χιλιάδες των νέων που εγκατέλειψαν τη χώρα μας.

Να φτιάξουμε από την αρχή ό,τι καταστράφηκε και να θέσουμε τις βάσεις για μια ισχυρή Ελλάδα που θα παραδώσουμε στις επόμενες γενιές. Γι’ αυτό εμείς, η γενιά η μικρότερη των σαραντάρηδων, στις 7 Ιουλίου, όλοι μαζί, θα κάνουμε το μεγάλο βήμα για την αλλαγή της πατρίδας μας. Για την οικονομία, την Υγεία, την Παιδεία, την ασφάλεια, για το κοινωνικό κράτος. Η Ελλάδα μας αλλάζει σελίδα και όλοι μαζί θα τη σηκώσουμε ψηλά, πολύ ψηλά, εκεί που της αξίζει.

Στις 7 Ιουλίου θα γεμίσουμε την Ελλάδα με γαλάζια ψηφοδέλτια! Στις 7 Ιουλίου η Ελλάδα αλλάζει!Μιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 3090 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ Επικοινωνία & Νέα Δημοσιογραφία) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.