Σπύρος Κυριάκης: Εύχομαι και ελπίζω η ιστορία να δικαιώσει τις επιλογές μας!

Κἀνταῦθα, ὦ ξένε, τὸ νικᾶν αὐτὸν αὑτὸν πασῶν νικῶν πρώτη τε καὶ ἀρίστη, τὸ δὲ ἡττᾶσθαι αὐτὸν ὑφ᾽ ἑαυτοῦ πάντων αἴσχιστόν τε ἅμα καὶ κάκιστον”

Σήμερα ξημέρωσε μια λαμπρή μέρα!
Η μέρα που όλοι μας περιμέναμε τα τελευταία 4,5 χρόνια!
Η μέρα που που ο Κυριάκος Μητσοτάκης ορκίστηκε πρωθυπουργός!

Αισθάνομαι πραγματικά υπερηφανος που υπήρξα και εγω μέρος αυτής της προσπάθειας και ταυτόχρονα πολύ συγκινημένος γιατί τηρήθηκε η υπόσχεση που δώσαμε στον Αργουλιδε Χανίων την πρώτη Ιουνίου του 2017.

Μπορεί προσωπικά να έχασα τις εκλογές αλλά κέρδισα πολλά στην διάρκεια αυτής της διαδρομής.

Κέρδισα φίλους, ανθρώπους που με εμπιστευτηκαν, εμπειριες και σεβασμο.
Κέρδισα επίσης την Πρέβεζα. Ενα νόμο που τον αγάπησα πραγματικά γυρίζοντας τον απ’ακρη σ’ακρη τα τελευταία 3,5 χρόνια. 192.000 χιλιόμετρα γράφει το κοντέρ του αυτοκινήτου τους τελευταίους 24 μηνες …
Κέρδισα το να καταφέρω να μην αλλάξω, να μην αλλοτριωθω από αυτή την διαδικασία. Ο μεγάλος Μάνος Χατζιδάκις έλεγε ότι “πρόσεξε στην προσπάθεια σου να πολεμήσεις το τέρας, να μην γίνεις ένα με αυτό”. Θεωρώ μεγάλη επιτυχία ότι βγαίνω από την μάχη αυτή ο ίδιος άνθρωπος που ήμουν και πριν.

Τι έχασα;

Έχασα τις εκλογές από τον Στέργιο Γιαννάκη του οποίου εύχομαι ολόψυχα να πετύχει να κάνει πράξη την αλλαγή που τόσο ανάγκη έχει η Πρεβεζα και να αφήσει το στίγμα του στην ιστορία του νομού ως κυβερνητικός πλέον βουλευτής.
Έχασα πολύτιμο χρόνο από την οικογένεια μου και το παιδί μου τον οποίο σκοπεύω να αναπλήρωσω το προσεχές διάστημα.
Έχασα την δυνατότητα να κάνω πράξη όσα είχα φανταστεί για τον νομό μου, και τους ανθρώπους του.
Έχασα την δυνατότητα να είμαι δίπλα στον Κυριάκο Μητσοτάκη δίνοντας πλάι του την μάχη για μια καλύτερη Ελλάδα μέσα στο εθνικό κοινοβουλιο
Έχασα επίσης κάτι περισσότερα από 50 κιλά…

Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τους περίπου 6000 ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους, αλλά και τους 16870 συμπολίτες μας που ψηφισαν την Νέα Δημοκρατία! Υπόσχομαι πως θα παραμείνω κοντά τους σε ότιδηποτε με χρειαστούν αλλά και κοντά στα προβλήματα του νομού μας ως απλός ενεργός πολιτης.

Για μένα αυτό το ταξίδι τελειώνει εδώ. Από αύριο ξεκινάει ένα άλλο διαφορετικό ταξίδι…

Εύχομαι και ελπίζω η ιστορία να δικαιώσει τις επιλογές μας!

Υ. Γ: Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: «Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;» Πολέμα!

Σπύρος ΚυριάκηςΜιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 3361 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ Επικοινωνία & Νέα Δημοσιογραφία) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.