Σωματείο Γεωπόνων Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηπείρου-Λευκάδος: Να λυθεί άμεσα το πρόβλημα στη παθολογική κλινική του νοσοκομείου της Πρέβεζας


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΛΑΟ

Να λυθεί άμεσα το πρόβλημα στη παθολογική κλινική του νοσοκομείου της Πρέβεζας

Είναι γνωστό πως η κατάσταση στo νοσοκομείο και στα κέντρα υγείας της περιοχής είναι ήδη ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ.  Οι ελλείψεις προσωπικού είναι τεράστιες.  Στις κλινικές και στα ιατρεία , η αναλογία νοσηλευτικού προσωπικού – ασθενών είναι σε τριτοκοσμικά επίπεδα .

Παρομοίως απαράδεκτες συνθήκες επικρατούν και όσον αφορά τα εργαστήρια και άλλες υπηρεσίες των νοσοκομείων. Εκκρεμούν εδώ και πολλά χρόνια τα αναγκαία έργα που υποτίθεται ΘΑ γίνονταν στα υπάρχοντα  νοσοκομεία αλλά και προσλήψεις μόνιμου προσωπικού. Το μόνο που τους ενδιέφερε όλα αυτά τα χρόνια ήταν πως θα παραδώσουν την υγεία στα χέρια επιχειρηματικών συμφερόντων (μέσα και έξω από τα δημόσια νοσοκομεία) που θα κάνουνε πάρτι με το δημόσιο χρήμα.

Το ηθικό του προσωπικού που στηρίζει με αυτοθυσία την δωρεάν δημόσια περίθαλψη έχει κλονιστεί σοβαρά με τους μισθούς πείνας και τις απλήρωτες εφημερίες και υπερωρίες. Η απαξίωση και περιφρόνηση από τις κυβερνήσεις των τελευταίων χρόνων στους λειτουργούς των νοσοκομείων είναι πραγματικά εξοργιστική.

Όλα τα παραπάνω είναι αποτελέσματα της ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ πολιτικής που ασκεί εναντίον του λαού το κεφάλαιο, η Ευρωπαϊκή Ένωση, το ΔΝΤ με τη σημερινή κυβέρνηση να συνεχίζει με συνέπεια την πολιτική που εφάρμοσαν οι προηγούμενες μνημονιακές κυβερνήσεις.

Είναι επιτακτική ανάγκη στην ευρύτερη περιοχή να συγκροτηθεί

ΑΜΕΣΑ ένα δυναμικό ΜΕΤΩΠΟ για αποκλειστικό

καθολικό  ΔΗΜΟΣΙΟ και ΔΩΡΕΑΝ σύστημα υγείας..

Η δυνατότητα πρόσβασης όλου του λαού σε αποκλειστικά δημόσια υγεία είναι άρρηκτα δεμένη με την ανατροπή των μέτρων της «αξιολόγησης», της διαγραφής του χιλιοπληρωμένου χρέους, τη μείωση των πολεμικών δαπανών. Για να πιάσουν τα υποτιθέμενα πλεονάσματα που συναποφασίσανε στο τελευταίο EUROGROUP θα κόβουν από υγεία-παιδεία και κοινωνικές παροχές.

Ο μόνος τρόπος ικανοποίησης των βασικών μας αναγκών είναι η σύγκρουση με τη κυρίαρχη πολιτική, τη μοιρολατρία και την ηττοπάθεια.

Η σωματειακή επιτροπή Πρέβεζας του Σωματείου Γεωπόνων Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηπείρου-Λευκάδος καλεί σε μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο το οποίο διοργανώνει σύλλογος εργαζομένων του νοσοκομείου Πρέβεζας τη Πέμπτη 5 Ιούλη στις 8 μ.μ μπροστά στη Θεοφάνειο.

 

Σωματείο Γεωπόνων Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηπείρου-Λευκάδος

σωματειακή επιτροπή Πρέβεζας

 

 

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 22637 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.