Σύσκεψη για τη στέγαση της Αρχιτεκτονικής Σχολής

Με αντικείμενο την επίλυση ζητημάτων που αφορούν τη στέγαση της Αρχιτεκτονικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων πραγματοποιήθηκε σήμερα σύσκεψη στην Περιφέρεια με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη κ. Αλέξανδρου Καχριμάνη, του Πρύτανη κ. Γεωργίου Καψάλη, του Αντιδημάρχου Ιωαννίνων, αρμόδιου για θέματα Παιδείας κ. Παντελή Κολόκα, του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ιωαννίνων κ. Γρηγόρη Τζίμα κ.ά.

 

Σε δήλωσή του ο Περιφερειάρχης μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης ανέφερε και τα εξής:

 

 “Η Αρχιτεκτονική  με την ανακοίνωση της ίδρυσής της,  είχε  οριστεί να   λειτουργήσει στο κτίριο του Παπαζόγλειου Κληροδοτήματος. Σήμερα με έκαναν κοινωνό των προσπαθειών που γίνονται προκειμένου να βρεθεί λύση ώστε με συνεννόηση της Περιφέρειας, του Πανεπιστημίου και του Δήμου Ιωαννιτών, να λειτουργήσει και η Αρχιτεκτονική εκεί που είχε αποφασιστεί και να μην υπάρχουν θέματα με τη λειτουργία του νηπιαγωγείου  που στεγάζεται σήμερα στο κτίριο. Έχουν βρεθεί λύσεις (που δεν αφορούν τις εγκαταστάσεις του πρώην νοσοκομείου Χατζηκώστα) με εγκεκριμένες μελέτες. Να γνωρίζετε ότι η Περιφέρεια Ηπείρου είναι και  θα είναι αρωγός σε όλους τους Δήμους και σε όλα τα Ιδρύματα στο “γίγνεσθαι” της ανάπτυξης της Ηπείρου”.

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23856 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.