Συνέσιος σε Φραγκούλη: «Είναι μερικά σημεία στην Πρέβεζα που είναι Ιστορικά μην τα χάνουμε»

Παράκληση έκανε ο κ. Συνέσιος στον Δήμο Πρέβεζας και συγκεκριμένα στο παρευρισκόμενο στην παρουσίαση του βιβλίου «Κοσμάς ο Αιτωλός» (Δείτε ΕΔΩ την παρουσίαση του βιβλίου), κ. Φραγκούλη,Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας, να τοποθετήσει κάποιες οδoσημάνσεις οι οποίες πλέον δεν υπάρχουν αλλά έχουν ιστορική αξία στην πόλη της Πρέβεζας με τον κ. Συνέσιο να λέει τα εξής:

«Θα παρακαλούσα τον Δήμο, κ. Πρόεδρε να αναρτήσετε πάλι την οδoσήμανση στην οδό του Αγίου Κοσμά, είναι το στενάκι που είναι από τον Άγιο Κωνσταντίνο προς την Καρυωτάκη, ας υπάρχει αυτήν η ανάμνηση δεν είναι δύσκολο. Όπως επίσης να βάλετε και μια οδοσήμανση στην οδό Μητροπόλεως. Είναι μερικά σημεία στην πόλη μας που είναι ιστορικά μην τα χάνουμε, είναι το στενάκι που είναι απέναντι από Μητροπολιτικό Επισκοπείο. Οδός Μητροπόλεως, υπήρχε, βάλτε το».

Μπορούμε να πούμε ότι η συγκεκριμένη τοποθέτηση του κ. Συνέσιου είναι εύστοχη και καλό θα είναι να υπάρχουν κάποια πράγματα τα οποία υπήρχαν και να μην τα αφήνουμε στην πάροδο του χρόνου αλλά και την αμέλεια κάποιων  να ξεχνιούνται ειδικά μάλιστα όταν έχουν ιστορική αξία στον τόπο μας.

Βασίλης Κούρκουλας
About Βασίλης Κούρκουλας 2034 Articles
Ο Βασίλης Κούρκουλας καλύπτει την επικαιρότητα για τo PrevezaToday.gr και καθημερινά με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις τοπικές εξελίξεις.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.