Συνέλευση συντονισμού εργαζομένων-ανέργων και σωματείων Πρέβεζας τη Δευτέρα 18/04/16 στο Εργατικό Κέντρο

Συνάδελφοι εργαζόμενοι, άνεργοι,  νέοι και νέες.

Τις επόμενες μέρες θα βρεθούμε μπροστά σε μια νέα αντιλαϊκή – αντεργατική καταιγίδα μέτρων ύψους 5.4 δις ευρώ  που  θα φέρει προς ψήφιση στην βουλή η κυβέρνηση σε συμφωνία με το κουαρτέτο.

Στο επίκεντρο βρίσκετε το αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο που κατακρεουργεί την κοινωνική ασφάλιση και τις συντάξεις (1,8 δισ. ευρώ). Η απογείωση της φοροληστείας σε μισθούς συντάξεις και εισοδήματα, (ακόμη 1,8 δισ.)  η επιβολή και νέων φόρων στην λαϊκή κατανάλωση (επίσης κατά 1,8 δισ. ευρώ).

Ταυτόχρονα, με ταχύτητα μεθοδεύουν να ξεπουλήσουν όλη την δημόσια περιουσία στο κεφάλαιο και τους  τραπεζίτες, την παράδοση των «κόκκινων δανείων» στα «κοράκια των αγορών». Χιλιάδες πλειστηριασμοί θα ακολουθήσουν  ακόμα και πρώτης κατοικίας, ενώ χιλιάδες επίσης μικρές  επιχειρήσεις θα ξεπουλιούνται και θα κλείνουν, εκτοξεύοντας την ανεργία.

Η αποκλιμάκωση των αγώνων και η στασιμότητα μετά την απεργία στις 4 Φλεβάρη έδωσαν πολύτιμο χρόνο στη κυβέρνηση. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να τους επιτρέψουμε να μας οδηγήσουν σαν τα πρόβατα σε σφαγή.

Να δώσουμε την μάχη τώρα!  Στη μεγαλειώδη απεργιακή κινητοποίηση της 4ης Φεβρουαρίου οι εργαζόμενοι και όλα τα λαϊκά στρώματα δείξαμε ότι με την ενότητα και τον παλλαϊκό ξεσηκωμό μπορούμε να τους στριμώξουμε, μπορούμε να νικήσουμε.

Να δώσουμε συντονισμένα και με όλες μας τις δυνάμεις την αποφασιστική αυτή μάχη να μην περάσει το αντιασφαλιστικό έκτρωμα και  όλα τα αντιλαϊκά μέτρα που φέρνει η κυβέρνηση.

Ξεσηκωμός παντού με απεργία, μαζικά συλλαλητήρια και κάθε μέσο.

Για να ανατραπεί συνολικά  η επίθεση. Με τα εργατικά-λαϊκά συμφέροντα μπροστά απέναντι στα συμφέροντα του κεφαλαίου, των δανειστών, της ΕΕ, του ΔΝΤ.

ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΕΕ-ΔΝΤ-ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ

Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΝΑ ΜΗΝ  ΠΕΡΑΣΕΙ!

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΑΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, Ε.Ε. και ΤΟΥ ΔΝΤ

Απευθύνουμε κάλεσμα  σε κάθε σωματείο σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, σε κάθε αγωνιστή και αγωνιστική συλλογικότητα, εργαζομένων, ανέργων και της νεολαίας για  μια πραγματικά ανυποχώρητη και συντονισμένη μάχη με όλα τα μέσα για τις επόμενες κρίσιμες μέρες.

Καλούμε σε σύσκεψη τη Δευτέρα 18/4 στο Εργατικό Κέντρο στις 7 μ.μ για να οργανώσουμε και να συναποφασίσουμε τις δράσεις μας τις επόμενες μέρες.

 

Το συντονιστικό της Συνέλευσης ΣυντονισμούΟμάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 24060 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.