Συναντήσεις με φορείς για την Νέα Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε. Πρέβεζας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΝΕΑ ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Πρέβεζα , Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

 Σε συνέχεια της εξωστρέφειας και της επικοινωνιακής πολιτικής της Νέας Ένωσης Ξενοδόχων Π.Ε. Πρέβεζας πραγματοποιήθηκε σήμερα ο επόμενος κύκλος επαφών. Οι συναντήσεις όπου παραβρέθηκαν Ιδιοκτήτες καταλυμάτων αλλά και εκπρόσωποι αυτών πραγματοποιήθηκαν με τους εξής φορείς:

 –  Διοικητή Γ.Ν. Νοσοκομείου Πρέβεζας Κο Παππά Μιλτιάδη όπου τέθηκαν οι ανησυχίες του κλάδου μας ως προς την σωστή λειτουργία αλλά και τον απαιτούμενο αριθμό των Ιατρών που επανδρώνουν το Νοσοκομείο μας. Η Ν.Ε.Ξ.Π. δήλωσε παρούσα και στο πλευρό του Διοικητή σε δράσεις που απαιτούνται για τον σκοπό αυτό διότι η ασφάλεια και η υγεία είναι απαραίτητη προϋπόθεση τόσο για την επίσκεψη των τουριστών αλλά και για τους μόνιμους κάτοικους του Νομού μας.

 –  Αστυνομικό Διευθυντή Κο Βόγλη Ευάγγελο όπου συζητήθηκε η άμεση συνεργασία για την ασφάλεια μέσω της συνέχισης της τακτικής αστυνόμευσης της παράκτιας ζώνης καθώς και την Επιτήρηση της Τροχαίας για την ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων στους πολυσύχναστους κόμβους κατά τους θερινούς μήνες.

 –  Προϊσταμένη Εφορείας Αρχαιοτήτων Πρέβεζας Κα Αγγέλη Ανθή όπου ανταλλάξαμε θέσεις και απόψεις για τα μεγάλα θέματα που σχετίζονται με τους Αρχαιολογικούς και Ιστορικούς μας χώρους όπως καθαριότητα , επαρκές προσωπικό , ωράριο λειτουργίας Αρχαιλολογικών χώρων και μουσείων , λειτουργία αναψυκτιρίων εξωτερικά των επισκέψιμων μνημείων , όπως και προμήθεια έντυπου υλικού στα ξενοδοχεία μας. Επίσης προτάθηκε και η σύνδεση της ιστοσελίδας της Εφορείας Αρχαιοτήτων με την ιστοσελίδα της Νέας Ένωσης Ξενοδόχων αλλά και των ιστοσελίδων των ξενοδοχείων μελών της

–  Πρόεδρο ΚΤΕΛ Πρέβεζας Κο Σαρδελή Παναγιώτη όπου συζητήθηκε η λειτουργία της αστικής συγκοινωνίας στην παράκτια ζώνη από την Πρέβεζα ως και την Αμμουδιά και ενδεχόμενη σύνδεση με το αεροδρόμιο του Ακτίου. Ορίστηκε νέα συνάντηση μεταξύ Δήμου Πρέβεζας , ΚΤΕΛ και Νέας Ένωσης Ξενοδόχων Π.Ε. Πρέβεζας ώστε να γίνει επιλογή των σημείων στα οποία θα δημιουργηθούν οι νέες στάσεις λεωφορείου για τον σκοπό αυτό όπου θα αναγράφονται οι ώρες των δρομολογίων.

 Με τιμή

Το Υπηρεσιακό Δ.Σ.

3a 3c

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23672 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.