Συνάντηση με στόχο την ομαλή και καλή λειτουργία του Ιστορικού Κέντρου της Πρέβεζας ενόψει της θερινής περιόδου.

Συνάντηση για την ομαλή και καλή λειτουργία του ιστορικού κέντρου ενόψει και του καλοκαιριού, για τις ώρες τροφοδοσίες των καταστημάτων πραγματοποιήθηκε στη Δημοτική Αγορά, μεταξύ υπηρεσιακών παραγόντων του Δήμου Πρέβεζας και καταστηματαρχών του ιστορικού κέντρου. Συγκεκριμένα στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος της  Ποιότητας Ζωής Ευάγγελος Γιαννουλάτος, η Διευθύντρια των Τεχνικών Υπηρεσιών κα Ντίνα Μωραΐτη, η Προϊσταμένη της Δημοτικής Αστυνομίας κα Μάρθα Μπάκα, ο Πρόεδρος του Συλλόγου  Καφεπολών-Εστιατόρων και Συναφών Επαγγελμάτων Πρέβεζας κ. Σπύρος Κόκκαλης, και εκπρόσωποι καταστηματαρχών του ιστορικού κέντρου, η κα Ν. Γαλανοπούλου και ο κ. Β.Δερλερές.

Στην συνάντηση  μετά από γόνιμη συζήτηση  όλες οι  πλευρές συμφώνησαν να τηρηθούν αυστηρά οι αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, που ορίζουν  τις ώρες λειτουργίας  τροφοδοσίας των καταστημάτων στο ιστορικό κέντρο   και οι οποίες είναι μέχρι τις 10  το πρωί και 3 με 5 το απόγευμα, ενώ  απαγορεύεται  αυστηρά η κίνηση οχημάτων και μηχανών. Την εποπτεία θα έχει η Δημοτική Αστυνομία, η οποία  έχει ζητήσει λόγω της μειωμένης δύναμής της την συνδρομή της Αστυνομίας και του Λιμεναρχείου Πρέβεζας.

Ο Δήμος Πρέβεζας, ενόψει και του καλοκαιριού, ευελπιστεί ότι επιχειρηματίες, κάτοικοι και πολίτες θα συνεργαστούν με τις υπηρεσίες ώστε  το ιστορικό κέντρο  που αποτελεί τη βιτρίνα της πόλης να  παρουσιάζει την καλύτερη δυνατή εικόνα  για   τους  δημότες και τους επισκέπτες μας.

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23083 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.