Συνάντηση με εκπροσώπους εργαζομένων στο ΠΓΝΙ πραγματοποίησε ο βουλευτής Ιωαννίνων Γιάννης Καραγιάννης

Συνάντηση με εκπροσώπους των εργαζομένων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, πραγματοποίησε ο βουλευτής Ιωαννίνων Γιάννης Καραγιάννης. Εκ μέρους του Συλλόγου Εργαζομένων ΠΓΝΙ παρευρέθηκαν ο κ. Φλούδας Γιώργος, Πρόεδρος του συλλόγου, ο κ. Σαφαρίκας Λεωνίδας, Γραμματέας του συλλόγου και ο κ. Γιωτόπουλος Χρήστος, Γενικός Σύμβουλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ).

Οι εργαζόμενοι ενημέρωσαν τον βουλευτή για χρόνια εργασιακά και οικονομικά τους αιτήματα, με μείζονα τις ελλείψεις σε ανθρώπινο δυναμικό, υλικά και πόρους και χαρακτήρισαν υπεράνθρωπες τις προσπάθειες που καταβάλει το προσωπικό, ώστε το νοσοκομείο να εξακολουθεί να παρέχει υψηλού επιπέδου ιατρικές και νοσηλευτικές υπηρεσίες, σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία.

Τόνισαν ιδιαίτερα πως το ΠΓΝΙ, ως το μεγαλύτερο νοσοκομείο τη Β.Δ. Ελλάδας, εξυπηρετεί ανάγκες όχι μόνο της Περιφέρειας Ηπείρου, αλλά και της Δυτικής Μακεδονίας, των Ιονίων Νήσων, της Αιτωλοακαρνανίας καθώς και περιοχών της Νότιας Αλβανίας και θεωρούν επιβεβλημένη την έκτακτη ενίσχυση του νοσοκομείου ώστε να καλυφθεί η πρωτοβάθμια υγειονομική φροντίδα των προσφύγων που θα εγκατασταθούν στα κέντρα φιλοξενίας της περιοχής.Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23926 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.