Συνάντηση Δ.Ζηρού κ. Καλαντζή με τον διευθυντή της Δ.Α. Πρέβεζας ταξίαρχο κ. Σιόρεντα και τους διοικητές των τμημάτων Αστυνομίας και Τροχαίας Φιλιππιάδας

Εθιμοτυπική συνάντηση με τον διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πρέβεζας, ταξίαρχο κ. Σιόρεντα Δημήτριο, την διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Φιλιππιάδας, Αστυνόμο Α’  κα Αρσένη Ιωάννα και τον διοικητή του τμήματος τροχαίας Φιλιππιάδας, Υπαστυνόμο Α’ κ. Καψάλη Αθανάσιο, είχε σήμερα το μεσημέρι στο γραφείο του ο Δήμαρχος Ζηρού κ. Καλαντζής Νικόλαος. Στο πλαίσιο της συνάντησης έγινε αναφορά στο Αστυνομικό Τμήμα Θεσπρωτικού, οι υπηρεσίες του οποίου θα μεταστεγαστούν προσεχώς στις κτιριακές εγκαταστάσεις του Δημοτικού καταστήματος Θεσπρωτικού, ενώ ο Δήμαρχος Ζηρού ευχαρίστησε τον κ. διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πρέβεζας κ. Σιόρεντα και τους διοικητές των τμημάτων Αστυνομίας και Τροχαίας Φιλιππιάδας, για την άψογη συνεργασία που υπάρχει με τον Δήμο υπογραμμίζοντας τη σημασία διασφάλισης και ενίσχυσης του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ακόμη οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Κατραχούρας Κωνσταντίνος και Ρεμπής Ζήκος.    

 

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23075 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.