Συμμετοχή της Περιφέρειας στην Έκθεση “Ελλάδος Γεύση”

Στο πλαίσιο της συνδυασμένης προβολής της Ηπείρου για τουρισμό, γαστρονομία και πολιτισμό, η Περιφέρεια Ηπείρου θα συμμετάσχει στην Έκθεση “Ελλάδος Γεύση” που διοργανώνεται στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, το διάστημα 15-18 Απριλίου 2016.

Η Έκθεση στοχεύει στην ευρεία προβολή των περιοχών και των προϊόντων  τους, με ειδικές αναφορές στην ελληνική κουζίνα, με  επιτόπου μαγειρική και  ελληνικό μπαρ. Παράλληλα θα γίνει παρουσίαση των εναλλακτικών μορφών τουρισμού κάθε περιοχής, με στόχο της ενδυνάμωση του εσωτερικού τουρισμού. Την έκθεση θα πλαισιώσουν πολιτιστικές εκδηλώσεις με εκθέσεις φωτογραφίας και παραδοσιακά μουσικοχορευτικά δρώμενα.

Οι παραγωγοί που θα  συμμετάσχουν στην Έκθεση, θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν b2b συναντήσεις με μεγάλες επιχειρήσεις της Ελλάδας και του εξωτερικού και να συνάψουν εμπορικές συμφωνίες, με σκοπό την ανάπτυξη και την βελτίωση των καναλιών διανομής των προϊόντων τους, καθώς και να προβούν στην πώληση τους.

Η Περιφέρεια Ηπείρου, στο περίπτερό της, θα φιλοξενήσει επαγγελματίες που   θα  δηλώσουν εγγράφως την πρόθεσή τους να  συμμετάσχουν το αργότερο ως τις 1-4-2016 στo e-mail: e.virou@php.gov.gr. Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα: 26510-87212 (κ. Ελένη Βήρου), 26510-87111 (κ. Σοφία Φούκη) και 26510-87141 (κ. Βασιλική Μπάρκα).

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23925 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.