Σήμερα 18/12 στο Δ.Α.Κ. Πρέβεζας η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του ΑΓΣ Κλεοπάτρα

Την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019 ο Α.Γ.Σ. Κλεοπάτρα έκανε την εμφάνιση του με 5 προγράμματα Ρυθμικής και ακροβατικής Γυμναστικής κατά τις εναρκτήριες εκδηλώσεις του Χριστουγεννιάτικου χωριού της χαράς του Δήμου Πρέβεζας .

Ο Σύλλογος ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ δραστηριοποιείται τα τελευταία σχεδόν 30 χρόνια στην πόλη της Πρέβεζας , συνδράμοντας πάντοτε με την παρουσία του εκδηλώσεις και δρώμενα της πόλης και προετοιμάζοντας τις αθλήτριες του για υψηλές επιδόσεις σε πανελλήνιο επίπεδο.

Η αρτιότατη και αριστοτεχνική εκτέλεση όλων των προγραμμάτων ήταν έκδηλη και οι  προσπάθειες των αθλητριών καταχειροκροτήθηκαν θερμά.

Ο Α.Γ.Σ. ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ  θα πραγματοποιήσει και φέτος τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του στο Δ.Α.Κ. Πρέβεζας την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 7.00 το απόγευμα.

Οι αθλήτριες, οι γονείς αλλά και όλοι πολίτες της Πρέβεζας είναι καλεσμένοι σε αυτή την γιορτή για να θαυμάσουν για άλλη μια φορά τις προσπάθειες των αγωνιζόμενων τμημάτων σε ένα χριστουγεννιάτικο διάκοσμο με μουσικές , προγράμματα ακροβατικής και ρυθμικής Γυμναστικής υψηλών προδιαγραφών.Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23990 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.