Σημειώσεις… της Τετάρτης 27/09

Δημοτικό συμβούλιο έχουμε σήμερα με 44 θέματα…

Πλέον… 1 φορά το μήνα γίνεται δημοτικό συμβούλιο… αραιά – αραιά για να μην πολυβλέπονται  κιολας…

Το θέμα του Κέντρου Υγείας της Πάργας, είχε συνέχεια… όχι όμως ακόμη λύση. Νέα συνάντηση έγινε με τον αρμόδιο υπουργό και έδωσε νέες δεσμεύσεις…. Μικρό καλάθι πάντως κρατάνε οι Παργινοί… από δεσμεύσεις… χορτάσανε!

Ακυρώθηκε η επίσκεψη Κωνσταντινόπουλου για σήμερα…

Κρίμα, θα είχε ενδιαφέρον να δούμε πώς πάει αυτό το tour των υποψηφίων αρχηγών του ΔΗΣΥ – ΠΑΣΟΚ… και ποιοι Πρεβεζάνοι θα έδιναν το παρών.

Οι κάτοικοι του Παντοκράτορα δεν χαρίστηκαν στην σύσκεψη σχετικά με την αξιοποίηση του Πεδίου Βολής… στο ψήφισμά τους  εγκαλούν τον δήμο για  απόκρυψη στοιχείων, συμβιβασμό για όποιες επιδιώξεις, υπαναχώρηση, ανοχή χωρίς αντίδραση για υπεράσπιση δικαιωμάτων των Δημοτών Πρέβεζας.

Τη χρησιμοποίηση χρημάτων των Δημοτών για ανούσιες πονηρές χειραγωγούμενες μελέτες που εξυπηρετούν συμφέροντα εραστών εκποίησης Δημόσιας Γης και Δάσους και την  αδιαφορία της σε συγκεκριμένα υπομνήματα για καταστροφή του Δάσους, κίνδυνο από πυρκαγιά και παράνομη χρήσης γης.

 

Στην αρχική φώτο o Δήμαρχος Πρέβεζας με τη Βάνα Μπάρμπα!

Πρεβεζάνος Παρατηρητής
About Πρεβεζάνος Παρατηρητής 17 Articles
O "Πρεβεζάνος Παρατηρητής" κρατάει σημειώσεις, μαζεύει και τις... υποσημειώσεις φίλων και γνωστών και σας τις παρουσιάζει τακτικά στο PrevezaToday.gr

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.