Σημειώσεις… για τον εργατοπατέρα καραγκιόζη της πόλης

Γνωστός εργατοπατέρας της πόλης, από αυτούς που στις εποχές ΠΑΣΟΚ θεωρούνταν καμπόσος αλλά όταν κατέβηκε υποψήφιος γέλαγαν και οι πέτρες καθώς ούτε τα ρουσφετάκια που χε κάνει δεν τον ψήφισαν, βγήκε λέει στη γύρα για να βρει βήμα σε ραδιόφωνο να κάνει εκπομπή.

Δύσκολο φαίνεται βέβαια, καθώς ο τίτλος «καραγκιόζης» με τον οποίο τον αποκαλούν στην πόλη είναι γνωστός

Σε κάποιους που δεν τον ήξεραν και νόμιζαν ότι είναι υπερβολές, τους φορτώθηκε, τους φόρτωσε με το έτσι θέλω για δουλειά και την  κόρη του και όταν σταμάτησαν να του κάνουν χάρες –για να πληρώνεται η κόρη του χωρίς να δουλεύει- πήγε στις υπηρεσίες να τους καταγγείλει!

Καραγκιοζιλίκια και αχαριστία!

Η πλάκα είναι ότι όποιος το μαθαίνει, δεν εκπλήσσεται καθόλου, για τόσο ξεφτίλα τον είχαν. Και η κόρη του προφανώς αποφάσισε να ακολουθήσει τις τακτικές του πατέρα – πρότυπού της! Ξέρεις τι είναι να έχει βγει σε σύνταξη ως εργατοπατέρας συνδικαλιστής χωρίς να έχει ποτέ στη ζωή του δουλέψει! Αυτά βλέπει η κοπέλα και…ζηλεύει!

Κατά τα άλλα μιας και μιλάμε για τον κεντρώο χώρο και στα πιο σοβαρά του χώρου, ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος θα είναι σήμερα το απόγευμα στο εργατικό κέντρο!

Ενδιαφέρον θα έχει ποιοι θα είναι και τι ζυμώσεις –επαφές θα δούμε να γίνονται…

Θα έχει ρεπορτάζ φαντάζομαι αύριο…

Λέτε να ναι και ο Καραγκιόζης εκεί; Έλεγε ότι τελευταίος θα κλείσει την πόρτα του ΠΑΣΟΚ αλλά έχει περάσει από 2-3 κόμματα – σχηματισμούς του χώρου να κάνει διερευνητικές… όλοι του έκλειναν φυσικά την πόρτα… στα μούτρα!

Το ΚΚΕ πραγματοποίησε χθες συγκέντρωση και πορεία για τα πρώην στρατοπέδων «Σολωμού» – Παλιοσάραγα και Πεδίου Βολής με σύνθημα όχι στο ξεπούλημά τους…

Από το περιβάλλον του δημάρχου ωστόσο αυτό που αναφέρεται είναι ότι με τη διαβούλευση πλέον ανοίγει το θέμα για συζήτηση στους Πρεβεζάνους. Ο δήμαρχος δημοκρατικά έβαλε το θέμα σε συζήτηση λένε… αφήνοντας ερωτηματικά γιατί δεν υπήρχε συζήτηση για τον χειρισμό που έκανε η περιφέρεια στο κάστρο του Αγ. Ανδρέα… Ο αντιπεριφερειάρχης έχει δώσει κάποιο σχέδιο στο λαό της πόλης; ρωτάνε…

Τα στρατόπεδα φαίνεται ότι το επόμενο διάστημα θα μας απασχολήσουν….

Καλή συνέχεια..

Πρεβεζάνος Παρατηρητής

Στείλτε τα email σας στο prevezanosparatiritis@gmail.com

Πρεβεζάνος Παρατηρητής
About Πρεβεζάνος Παρατηρητής 14 Articles
O "Πρεβεζάνος Παρατηρητής" κρατάει σημειώσεις, μαζεύει και τις... υποσημειώσεις φίλων και γνωστών και σας τις παρουσιάζει τακτικά στο PrevezaToday.gr

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.