Συγκέντρωση τροφίμων και ρούχων για τους πρόσφυγες στο Δήμο Αρταίων

Ο Δήμος Αρταίων έχοντας ως βασικές αρχές και προτεραιότητες την συλλογικότητα και την αλληλεγγύη αποφάσισε την συλλογή τροφίμων και διαφόρων ειδών πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες.

Μάλιστα, με επιστολή του στις Μητροπόλεις Άρτης, Νικοπόλεως και Πρεβέζης, στην Αντιπεριφέρεια Άρτας και σε όλους τους φορείς της περιοχής (Πολιτιστικούς και Αθλητικούς Συλλόγους, Επιστημονικούς, Συνδικαλιστικούς και Κοινωνικούς Φορείς) ο Δήμαρχος Αρταίων προτείνει τη δημιουργία δράσης συγκέντρωσης τροφίμων, ρούχων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης, το Σάββατο 19 Μαρτίου 2016 από τις 9 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι, στην πλατεία Σκουφά, μπροστά από την Παρηγορήτισσα.

Παράλληλα και ανεξαρτήτως με το εάν έχει δημιουργηθεί ή όχι κέντρο υποδοχής προσφύγων στα όρια του Δήμου, αλλά με δεδομένο ότι τις επόμενες ημέρες θα έρθει το πρώτο κύμα προσφύγων στα άλλα κέντρα φιλοξενίας που έχουν δημιουργηθεί στην Ήπειρο, ο Δήμος Αρταίων καλεί τους δημότες να προσφέρουν καθημερινά τρόφιμα μακράς διάρκειας, είδη πρώτης ανάγκης, ρουχισμό, κλινοσκεπάσματα κ.α., στα γραφεία του Τμήματος Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου (Περιφερειακή Οδός, τηλ: 2681021005) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. Αφού συγκεντρωθεί η ανθρωπιστική βοήθεια θα αποσταλεί στα κέντρα φιλοξενίας προσφύγων.Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23926 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.