Σε lockdown τα Ιωάννινα– Από την Πέμπτη

Από την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου, στις 6:00 το πρωί οι περιφέρειες των Ιωαννίνων και των Σερρών ανεβαίνουν κλίμακα και περνούν από το επίπεδο 3 (πορτοκαλί) στο επίπεδο 4 (κόκκινο, αυξημένου συναγερμού) στον Υγειονομικό Χάρτη.

Τα ανωτέρω ανακοίνωσε το βράδυ της Τρίτης ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Χαρδαλιάς, κατά την τακτική ενημέρωση του υπουργείου Υγείας.

Στο «πορτοκαλί» Νάξος και Ροδόπη
Παράλληλα, επίπεδο συναγερμού ανεβαίνουν και οι περιφερειακές ενότητες Νάξου και Ροδόπης, οι οποίες περνούν στο επίπεδο 3 (πορτοκαλί), ενώ η Δράμα ανεβαίνει στο επίπεδο συναγερμού 2, (κίτρινο).

«Η πανδημία είναι σε έξαρση με βασικό της επίκεντρο τη Βόρεια Ελλάδα και η κατάσταση παραμένει εξαιρετικά κρίσιμη και απαιτεί μεγάλη προσοχή», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο κ. Χαρδαλιάς.

Σε αυτό το πλαίσιο, ανέφερε πως πρέπει τώρα, άμεσα, να ανακοπεί η εξάπλωση του ιού, ιδιαίτερα στις περιοχές που βρίσκονται ήδη στο «κόκκινο» και στο «πορτοκαλί».

Παναγιώτης Κουνιάκης
About Παναγιώτης Κουνιάκης 28 Articles
Δημοσιογράφος, μέλος της ΕΣΗΕΑ, Αρχισυντάκτης του LefkadaToday.gr, παρουσιάζει καθημερινά το απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.