Σε εξειδικευμένο δικηγόρο θα αναθέσει ο Δήμος Πρέβεζας τον χειρισμό των παραταφρίων (video)

Το θέμα των παραταφρίων (εδώ) συζητήθηκε χθες στο Δημοτικό συμβούλιο μετά από ερώτηση του Μιλτιάδη Κλάπα.

CSC_0003

Ο κ Κλάπας αναφέρθηκε στο ιστορικό και περιέγραψε τη διαδικασία με την οποία παραχωρήθηκαν οι ιδιοκτησίες και αφού σημείωσε ότι είναι θέμα που πρέπει να απασχολήσει τον δήμο ο οποίος θα πρέπει να έχει παράσταση στο ΣΤΕ για το θέμα ρώτησε τον δήμαρχο τι διαδικασία θα ακολουθήσει.

DSC_0007

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαίλης με τη σειρά του αφού αναφέρθηκε στο ιστορικό της υπόθεσης σημείωσε ότι για το συγκεκριμένο θέμα υπήρχε χρόνιο και πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας. Τόνισε δε  ότι είναι ένα σοβαρό θέμα και «τα ανώτατα δικαστήρια  δεν κρίνουν με φωνές και κραυγές». Σημείωσε δε ότι έχει ανατεθεί στις αρμόδιες νομικές υπηρεσίες να εκπροσωπήσουν τα συμφέροντα του δήμου.

Παράλληλα πρότεινε –και έγινε δεκτό- να δοθεί με προ ημερησίας διάταξης απόφαση εντολή σε εξειδικευμένο δικηγόρο να χειριστεί το θέμα. Μετά την εισήγηση του δημάρχου μίλησαν και οι κ Νόβας και Τσοβίλης αλλά και ο κ Κλάπας που σημείωσε ότι η παραχώρηση ήταν προς τον ενώ ενδεχομένως να χρειαστεί να έρθει ο δήμος σε επικοινωνία και με άλλους δήμους στους οποίους έχει γίνει αντίστοιχη διαδικασία.

Δείτε το απόσπασμα:Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23990 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.