Σε εξέλιξη το έργο “Αντικατάσταση υφιστάμενων παλαιών υποδομής ύδρευσης της ΔΕΥΑ Πρέβεζας”

Ξεκίνησε η δεύτερη φάση εργασιών

Ξεκίνησε το δεύτερο κομμάτι του έργου “Αντικατάσταση υφιστάμενων παλαιών υποδομών ύδρευσης Δ.Ε.Υ.Α Πρέβεζας”. Οι εργασίες περιλαμβάνουν το τμήμα από την Παργινόσκαλα μέχρι το γήπεδο μια περιοχή που αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα και συχνά σημειώνονται σπασίματα και μεγάλες διαρροές νερού.

Όπως τονίζει στη Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας ο πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Π Φώτης Ζέρβας αμέσως μετά το τέλος της τουριστικής περιόδου θα συνεχιστούν οι εργασίες και στα υπόλοιπα τμήματα (Επαρχιακή Οδός Νεκροταφείο-Καύσιμα-Ναυτικές Σχολές-Νοσοκομείο και Οδός Ελ. Βενιζέλου (από διασταύρωση με οδό Μουστάκη έως Κηποθέατρο) προκειμένου να μη προκληθεί όχληση στην κυκλοφορία. 
Το έργο προϋπολογισμού 950 χιλιάδων ευρώ περιλαμβάνει την αντικατάσταση των σωληνώσεων της κεντρικής δεξαμενής της πόλης και παλαιών τμημάτων του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης συνολικού μήκους πέντε χιλιομέτρων. 
Η κατασκευή του θα αναβαθμίσει σημαντικά το δίκτυο ύδρευσης θωρακίζοντάς το από σπασίματα και διαρροές.
Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας


Μιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 3082 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ Επικοινωνία & Νέα Δημοσιογραφία) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.