Σε εορταστικούς ρυθμούς η κεντρική αγορά της Πρέβεζας! Οι καταστηματάρχες του Ιστορικού κέντρου, ο 93,4 Radio Deejay και… το παϊτόνι δημιούργησαν ένα μοναδικό γιορταστικό σκηνικό

Σε εορταστικούς ρυθμούς κινήθηκε σήμερα Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου προπαραμανονή πρωτοχρονιάς η πόλη της Πρέβεζας με το επίκεντρο των εκδηλώσεων να βρίσκεται στην κεντρική αγορά στο ιστορικό κέντρο της Πόλης όπου τα καταστήματα έκαναν δεκάδες δώρα σε όσους και φέτος στήριξαν την τοπική αγορά και τον κορυφαίο ραδιοφωνικό σταθμό 93,4 Radio Deejay να μεταδίδει ζωντανά στα fm όσα συμβαίνουν και να παίζει στα ηχεία όλου του ιστορικού κέντρου τις μεγαλύτερες διεθνείς επιτυχίες.

Ο Παναγιώτης Κουνιάκης στα μικρόφωνα, με τη βοήθεια της Σούλας Λάππα και της Γεωργίας Τσιόπου, οι καταστηματάρχες του ιστορικού κέντρου, οι εθελοντές του Χριστουγεννιάτικου χωριού, ο Άγιος Βασίλης και το παϊτόνι δημιούργησαν ένα μοναδικό χριστουγεννιάτικο σκηνικό και μοίρασαν άφθονα δώρα!

Για άλλη μια φορά το μήνυμα στήριξης της τοπικής αγοράς βρέθηκε στο επίκεντρο. Τα καταστήματα άλλωστε προσφέρουν μεγάλη γκάμα από επιλογές σε καλές τιμές και με πολλές προσφορές.

Και φέτος τις γιορτές ψωνίζουμε στην πόλη μας, ενισχύουμε την πόλη μας, στηρίζουμε την πόλη μας!

Οι εορταστικές εκδηλώσεις για το ιστορικό κέντρο ολοκληρώνονται αύριο με τη Santa Fiesta στην κεντρική αγορά

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τη σημερινή εκδήλωση.Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23966 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.