“Σε ένα ταξίδι χωρίς “γυρισμό” μας παρέσυραν τα Κοζύλεια 2016 (Φώτο)

Πραγματοποιήθηκαν τα Κοζύλεια 2016  «Μια ζωή… δύο πατρίδες» χθες Σάββατο 2 Ιουλίου 2016 και ώρα 21:00 στο Κηποθέατρο του Δήμου Πρέβεζας.

Μετά την περσινή εκδήλωση του Συλλόγου Μικρασιατών και Ποντίων Πρέβεζας και του Συλλόγου Γυναικών Αγίου Θωμά Πρέβεζας με χορό και θεατρικό με θέμα την μικρασιατική καταστροφή «Τι να θυμηθώ, τι να ξεχάσω», οι 2 σύλλογοι επιχείρησαν  φέτος ένα “μουσικοχοροθεατρικό” δρώμενο “παρασύροντάς μας ” σε ένα ταξίδι χωρίς “γυρισμό” από τα εδάφη της Μικράς Ασίας έως την εγκατάσταση στην νέα πατρίδα.

Δείτε φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση.

 

kozuleiadekaeksiprevezasss (1) kozuleiadekaeksiprevezasss (2) kozuleiadekaeksiprevezasss (3) kozuleiadekaeksiprevezasss (5) kozuleiadekaeksiprevezasss (6) kozuleiadekaeksiprevezasss (7) kozuleiadekaeksiprevezasss (8) kozuleiadekaeksiprevezasss (9) kozuleiadekaeksiprevezasss (10) kozuleiadekaeksiprevezasss (12) kozuleiadekaeksiprevezasss (13) kozuleiadekaeksiprevezasss (14) kozuleiadekaeksiprevezasss (15) kozuleiadekaeksiprevezasss (16) kozuleiadekaeksiprevezasss (17) kozuleiadekaeksiprevezasss (18) kozuleiadekaeksiprevezasss (22) kozuleiadekaeksiprevezasss (24) kozuleiadekaeksiprevezasss (25) kozuleiadekaeksiprevezasss (28) kozuleiadekaeksiprevezasss (29) kozuleiadekaeksiprevezasss (30)

Βασίλης Κούρκουλας
About Βασίλης Κούρκουλας 2034 Articles
Ο Βασίλης Κούρκουλας καλύπτει την επικαιρότητα για τo PrevezaToday.gr και καθημερινά με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις τοπικές εξελίξεις.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.