Σε χωριά του Δήμου Πρέβεζας βρέθηκε ο υποψήφιος βουλευτής Σπύρος Κυριάκης

Με πρωινή επίσκεψη στο Θεσπρωτικό και συναντήσεις με φίλους στην αγορά ξεκίνησε η χθεσινή μέρα. Προηγουμένως είχαμε μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση με τον πρόεδρο του ΤΟΕΒ Μποϊδας Μαυρή για τις προοπτικές ενεργειακής αναβάθμισης των ΤΟΕΒ έτσι ώστε να λυθεί το χρόνιο πρόβλημα με τα χρέη καθώς αυτό αποτελεί τροχοπέδη για τον βασικό πυλώνα της γεωργικής παραγωγής.


Το απόγευμα επισκέφθηκα τη Λυγιά,τα Ρίζα τον Βράχο και το Χειμαδιό του Δήμου Πρέβεζας. Μέρη πανέμορφα με προοπτικές ποιοτικης τουριστικής ανάπτυξης, που μπορεί να αποτελέσουν μοχλό για την ανάπτυξη ολόκληρου του παραλιακού μετώπου της Πρεβεζας.Η παρουσία των πολιτών μας κάνει να ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία!


Η Ελλάδα Αλλάζει!
#metonkyriako #metonkyriaki

Σπύρος Κυριάκης
Υποψήφιος Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας στο Ν. Πρέβεζας

Μιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 2617 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ Επικοινωνία & Νέα Δημοσιογραφία) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.