Σε άθλια κατάσταση παραμένει το Δημοτικό Κολυμβητήριο Πρέβεζας – Οι υπεύθυνοι διαβεβαίωναν ότι θα είχε ανοίξει ως τις 20 Ιουνίου

Έχουμε φτάσει στις τελευταίες ημέρες του Ιουνίου και το κολυμβητήριο της Πρέβεζας όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες παραμένει σε κακή κατάσταση, βρώμικο, με στάσιμα νερά στις πισίνες και συνθήκες παραμέλησης.

pis2

Οι εικόνες αυτές επαναλαμβάνονται σχεδόν κάθε χρόνο, μαζί με τη γκρίνια των πολιτών τέτοια εποχή, για το αν θα ανοίξει και πότε το κολυμβητήριο, ωστόσο φέτος οι αρμόδιοι για τη λειτουργία του κολυμβητηρίου μας διαβεβαίωναν εδώ και ένα μήνα ότι μέχρι τις 15 Ιουνίου θα δοθεί σε λειτουργία!

pis4

Στις αρχές του μήνα όταν ηλεκτρονική σελίδα της Πρέβεζας είχε ανοίξει το θέμα με αντίστοιχο ρεπορτάζ, ο αρμόδιος εντεταλμένος σύμβουλος κ Συγκούνας μας διαβεβαίωνε ότι αν και υπήρχε μια μικρή καθυστέρηση λόγω των σωληνώσεων, πλέον το πρόβλημα διορθώθηκε, έχει μείνει το καθάρισμα και μέχρι τις 20 το αργότερο Ιουνίου το κολυμβητήριο θα είναι σε λειτουργία.

pis6

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε τραβήχτηκαν σήμερα 25 Ιουνίου. Είναι ξεκάθαρο ότι και φέτος το κολυμβητήριο στα τέλη του Ιουνίου παραμένει σε κακή κατάσταση και ελπίζουμε στις αρχές του Ιουλίου πλέον να γίνουν όσα είναι απαραίτητα προκειμένου οι πισίνες του Δημοτικού Κολυμβητηρίου να δοθούν στο κοινό.

pis1

Να επισημάνουμε ότι άρχισαν και οι αγώνες τένις και εκατοντάδες αθλητές που επισκέπτονται την Πρέβεζα βλέπουν αυτή την εικόνα στο χώρο που ντροπιάζει την πόλη μας!

pis8pis5Μιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 2878 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ Επικοινωνία & Νέα Δημοσιογραφία) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.