Σε απαράδεκτη κατάσταση η Κυανή Ακτή – Ο Κώστας Λογοθέτης στον Prisma

   Η μελέτη  για τη διαμόρφωση της Κυανής Ακτής και του Παντοκράτορα τους τελευταίους οχτώ μήνες έχει παραμείνει σε αδράνεια. Η ανοιχτή συνέλευση πολιτών θέλησε να παρέμβει συντάσσοντας επιστολή προς το Δήμαρχο Πρέβεζας καθώς η κατάσταση στην Κυανή Ακτή συνεχίζει να είναι απαράδεκτη, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει υπεύθυνη ενημέρωση από το Δημοτικό Συμβούλιο. Γι’ αυτό το ζήτημα  μίλησε στον Prisma και στην εκπομπή του Κώστα Καζαντζίδη, ο εκπρόσωπος της ανοιχτής συνέλευσης πολιτών, Κώστας Λογοθέτης

    Πιο συγκεκριμένα ο κ. Λογοθέτης ανέφερε «Έχουν περάσει οχτώ μήνες από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στο οποίο συζητήθηκε το θέμα της μελέτης διαμόρφωσης της Κυανής Ακτής και του Παντοκράτορα.  Όπως όλοι γνωρίζουμε αποφασίστηκε, από την πλειοψηφία των δημοτικών συμβούλων η έγκριση μιας σειράς τροποποιητικών προτάσεων που μέχρι στιγμής δεν έχει υλοποιηθεί.»

   «Ο δήμαρχος πρέπει να πάρει θέση και να ολοκληρώσει την εξέλιξη του έργου καθώς είναι δική του υποχρέωση» δήλωσε ο κ. Λογοθέτης και πρόσθεσε «Από τη στιγμή που δεν είχαμε καμία πληροφόρηση από το δήμο,  θεωρήσαμε ότι ο κ. Μπαίλης σαν αρμόδιος  που είναι, έπρεπε να  θέσει πάλι το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο και να ενημερώσει τον κόσμο για την εξέλιξη του έργου,  καθώς η Κυανή Ακτή κατάντησε να αποτελεί μια υποβαθμισμένη περιοχή».

  «Η κατάσταση είναι απαράδεκτη -Τα αυτοκίνητα παρκάρουν όπου θέλουν- Οι τσιγγάνοι κατασκηνώνουν τριήμερα ολόκληρα. Ότι συμβαίνει στην πόλη με το κυκλοφοριακό χάος,  το ίδιο συμβαίνει και στην Κυανή Ακτή.»

    Όσο αφορά την πληροφόρηση που έχουνε από τον ΕΟΤ για την εξέλιξη του έργου, ο κ. Λογοθέτης ανέφερε, ότι «το κομμάτι του Παντοκράτορα θα τελειώσει με μερικές μεταβολές που αποφασίστηκαν στο δημοτικό συμβούλιο και εν συνεχεία θα παραδοθεί. Όμως για το κομμάτι της Κυανής Ακτής, επειδή βρίθει κάποιων ανόμοιων, παρανομιών και μελετών, ο ΕΟΤ και η διαχειριστική επιτροπή δεν θα προχωρήσουν το έργο αυτή τη στιγμή,  καθώς δεν θέλουν να βρεθούν στα δικαστήρια.»

    Κλείνοντας ο κ. Λογοθέτης έκανε λόγο για την καθαριότητα της Κυανής Ακτής, καθώς οι κάδοι είναι ελάχιστοι, πολύ μικροί και δεν επαρκούν για να ολοκληρωθεί σωστά το έργο της καθαριότητας. Ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο ανύπαρκτο κυκλοφοριακό της πόλης  και παράθεσε τα εξής:

 «Ο κώδικας οδικής κυκλοφορίας σε αυτήν την πόλη δεν χρησιμοποιείται. Βλέπουμε να πραγματοποιούνται κάποιες συσκέψεις για την βελτίωση της κυκλοφορίας- δυστυχώς, όμως, στο τέλος δεν βλέπουμε κανένα αποτέλεσμα. Γιατί πουθενά δεν γίνεται έλεγχος. Η  Λεωφόρος Ειρήνης είναι απαράδεκτη και δε δικαιολογείται να λέμε ότι δεν υπάρχει προσωπικό για να διορθώσει την υπάρχουσα κατάσταση. Γιατί δεν φταίνε μόνο οι πολίτες  αλλά και οι αρχές που δεν εφαρμόζουν το νόμο» κατέληξε.Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.