“Ρωμαίος και Ιουλιέτα” απευθείας από τη ΜΕΤ στο Πολιτιστικό Κέντρο Πρέβεζας

Με την αριστουργηματική όπερα του Γκουνό “Ρωμαίος και Ιουλιέτα” 
θα συνεχιστούν οι απευθείας μεταδόσεις από τη Μετροπόλιταν όπερα της Νέας Υόρκης στο Πολιτιστικό Κέντρο Πρέβεζας, το Σάββατο 21 Ιανουαρίου και ώρα 8 το βράδυ.
Η Diana Damrau και ο Vittorio Grigolo κερδίζουν διθυραμβικές κριτικές στους ρόλους του τίτλου της νέας παραγωγής του Bartlett Sher, την οποία διευθύνει ο Gianandrea Noseda.
“Αυτοί οι συναρπαστικοί και χαρισματικοί καλλιτέχνες “βυθίστηκαν” μέσα στους χαρακτήρες τους, τραγουδώντας με καυτό αισθησιασμό και παθιασμένο λυρισμό … Οι προσπάθειές τους είχαν τη βοήθεια της υπαινικτικής και πλούσιας σε υφή και ζωντάνια διεύθυνση του πάντα εντυπωσιακού Gianandrea Noseda.” 
New York Times
“Λαμπρή και εμπνευσμένη η νέα παραγωγή του Bartlett Sher … είναι μια αποκάλυψη … Η Met δεν θα μπορούσε να έχει ένα καλύτερο ζευγάρι εραστών από τη Damrau και τον Grigolo … αχαλίνωτο πάθος …” -Huffington Post.
“Ο Grigolo αποπνέει εξαιρετικό πάθος, φωνητικά και φυσικά … Η Damrau ιχνηλατεί τη συναισθηματική κατάσταση της ηρωίδας εξαίσια από τη κοριτσίστικη αθωότητα στη τραγική θυσία. ****” Financial Times
“… Εκρηκτική χημεία.” -Wall Street Journal
Οι ζωντανές προβολές από τη ΜΕΤ διοργανώνονται από το Δημοτικό Ωδείο Πρέβεζας «Σπύρος Δήμας» και το Δήμο Πρέβεζας για όγδοη συνεχή χρονιά και πραγματοποιούνται στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Πρέβεζας (πρώην Όαση), όπου υψηλής ποιότητας μηχανήματα «ταξιδεύουν» το κοινό στην Όπερα της Νέας Υόρκης, ενώ οι παραστάσεις, συνοδεύονται από υπότιτλους στα ελληνικά.
Τιμή εισιτηρίου 8 ευρώ (και 4 ευρώ για μαθητές και φοιτητές).
Περισσότερες πληροφορίες από το Δημοτικό Ωδείο Πρέβεζας (στο τηλέφωνο 2682025320 και στο odioprev@otenet.gr )Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 24002 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.