Ψωμί, γάλα και καφές «σε αναμονή» από το Δήμο Αρταίων

Ο Δήμος Αρταίων έχοντας ως προτεραιότητα την διαρκή αντιμετώπιση της ολοένα και αυξανόμενης φτώχειας απευθύνει ανοικτή πρόσκληση σε όλους τους συμπολίτες, καθώς και στα αρτοποιεία, γαλακτοπωλεία και καφετέριες του Δήμου για να συμμετέχουν στη δράση ενίσχυσης των απόρων συμπολιτών μας, προσφέροντάς τους ψωμί, γάλα, και ένα καφέ-ρόφημα, τα οποία θα έχουν προπληρώσει συμπολίτες, στα πρότυπα του προγράμματος «καφές σε αναμονή».

Η δράση γίνεται στα πλαίσια του προγράμματος «Ζω στην Άρτα και προσφέρω» και έχει σαν στόχο την ευαισθητοποίηση όλων για την ανάπτυξη πνεύματος αλληλεγγύης και ουσιαστικής βοήθειας προς τους συνδημότες που το έχουν απόλυτη και άμεση ανάγκη.

Στο πλαίσιο αυτό καλούνται οι ενδιαφερόμενοι συμπολίτες μας καταστηματάρχες να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή στο πρόγραμμα με e-mail στο press@arta.gr ή  προσκομίζοντας σχετική αίτηση στο Γραφείο Τύπου του Δήμου, στον 3ο όροφο του Δημαρχείου.

Οι δικαιούχοι θα είναι οι ωφελούμενοι κάτοχοι του βιβλιαρίου απορίας από το Τμήμα Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Αρταίων, ενώ για να λαμβάνουν τον διαθέσιμο ψωμί, γάλα και καφέ θα πρέπει να επιδεικνύουν σχετική κάρτα που θα προμηθευτούν από το Τμήμα Κοινωνικής Μέριμνας, σε ημέρες και ώρες που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 22381 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.