Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Δημάρχου Ιωαννίνων κ. Θωμά Μπέγκα

Υγεία, δύναμη, αισιοδοξία και αλληλεγγύη για να αντέξουμε στους δύσκολους καιρούς, ευχήθηκε ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας με αφορμή την έλευση της νέας χρονιάς.

Στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του ο Δήμαρχος, στέλνει κι ένα πολιτικό μήνυμα, τονίζοντας για άλλη μια φορά την ανάγκη της συνεργασίας όλων των φορέων της Ηπείρου για την προώθηση των μεγάλων ζητημάτων του τόπου.

Σε ότι αφορά το Δήμο Ιωαννιτών, ο Δήμαρχος διαβεβαιώνει τους συμπολίτες ότι η πόρτα του Δημαρχείου είναι πάντα ανοιχτή και πως η Δημοτική Αρχή δίνει μια συνεχή «μάχη» για ότι καλύτερο, μέσα σε δύσκολες συνθήκες. «Προβλέπει» δε ότι το 2016 θα είναι εμφανή τα πρακτικά αποτελέσματα του σχεδιασμού της Δημοτικής Αρχής, καθώς το 2015 ήταν μια χρονιά πολύ δύσκολη με απρόβλεπτα γεγονότα που «έφεραν πίσω» το σχεδιασμό.

Αναλυτικά στο Πρωτοχρονιάτικό μήνυμα του, ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας, αναφέρει:

Σε αυτό   το «γύρισμα» της χρονιάς το πρώτο που ευχόμαστε ως Δημοτική Αρχή σε όλους τους δημότες και σ’ όλο τον κόσμο, είναι υγεία και ευτυχία. Επειδή περνάμε δύσκολους καιρούς, το πιο σημαντικό μήνυμα που πρέπει να δώσουμε είναι αισιοδοξία, ελπίδα  και αλληλεγγύη.

συνεργασία και κοινές προσπάθειες για να προωθήσουμε τα μεγάλα ζητήματα του τόπου.

Το 2016, η επιθυμία μου και η προσδοκία μου, είναι η συνεργασία και οι κοινές προσπάθειες. Όλοι οι φορείς του τόπου να συνεργαζόμαστε και να διεκδικούμε «σαν μια γροθιά» τα μεγάλα θέματα της περιοχής μας. Είναι ο μοναδικό τρόπος για να έχουμε αποτελέσματα.

Να ζητήσω από τους συμπολίτες μας να έχουν δύναμη και αισιοδοξία και να τους υπενθυμίσω ότι η πόρτα του Δημαρχείου είναι πάντα ανοιχτή. Θέλω να γνωρίζουν οι συμπολίτες μας ότι παλεύουμε συνεχώς να κάνουμε ότι καλύτερο κι ότι περισσότερο μπορούμε σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες.

Το 2016 πιστεύω ότι είναι η χρονιά που θα αρχίσουν να φαίνονται πιο καθαρά τα αποτελέσματα από το σχεδιασμό της Δημοτικής Αρχής, θα έχουμε καλύτερα αποτελέσματα στις παρεμβάσεις μας, γιατί το 2015 ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά με πολλές απρόβλεπτες εξελίξεις που πήγε πίσω τους σχεδιασμούς μας.

Εύχομαι σε όλους καλή χρονιά, με υγεία και δύναμη.

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 22704 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.