Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Δημάρχου Πρέβεζας Χρήστου Μπαϊλη

Αγαπητοί συνδημότες,
Με την ευκαιρία του νέου έτους εύχομαι από καρδιάς σ΄ όλους τους Πρεβεζάνους όπου κι αν βρίσκονται ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΑ.
Το 2016 να φέρει σε όλους μας υγεία, αγάπη και προκοπή.
Να είναι μια χρονιά με λιγότερα προβλήματα.
Συγχρόνως μια χρονιά ελπίδας και αισιοδοξίας για την τοπική μας κοινωνία.
Οπως όλοι μας αυτές τις μέρες κάνουμε κάποιες δυσάρεστες διαπιστώσεις.
-Τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει η πρωτόγνωρη κρίση που διέρχεται η κοινωνία και η χώρα μας είναι σ΄όλους μας ορατά.
Η ελληνική οικογένεια δέχεται καθημερινά συνεχόμενα πλήγματα.
Σ΄αυτή την δύσκολη περίοδο των μεγάλων αμφισβητήσεων και των μεγάλων προβλημάτων, χρειαζόμαστε κάθε φορά την Κοινωνική Αλληλεγγύη.
-Εμείς σαν Δημοτική Αρχή με την δική σας συμπαράσταση και συνεργασία, θα συνεχίσουμε να δίνουμε καθημερινά ένα δύσκολο αγώνα επίλυσης των πολλών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Δήμος μας.
Η ελπίδα και κυρίως η απόφασή μας για δράση και αγώνα μας δίνει την δύναμη να συνεχίσουμε και το 2016 να εργαζόμαστε για έναν καλύτερο Δήμο.
Μαζί με τις ευχές για τον καινούριο χρόνο θέλω να ανανεώσω και πάλι την υπόσχεσή μου ότι θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με υπευθυνότητα , με πνεύμα συναίνεσης και συνεργασίας για την Πρέβεζα και ιδιαίτερα για ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας.
Τις καλύτερες ευχές μου για ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 22704 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.