Πρώτη συνάντηση της «Γερουσίας του Δήμου Αρταίων» με θέμα το Επιχειρησιακό

Η πρώτη συνάντηση της «Γερουσίας του Δήμου Αρταίων» πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στο Δημαρχείο Άρτας. Πρόκειται για πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής, με στόχο να δοθεί ο λόγος για σημαντικά θέματα του Δήμου σε πρώην πολιτικά και αυτοδιοικητικά στελέχη και παραγωγικούς φορείς της περιοχής, τα οποία έτσι θα μεταφέρουν τις εμπειρίες τους και θα αποτελέσουν πολύτιμους συνοδοιπόρους στην προσπάθεια που γίνεται για ανάπτυξη της Άρτας σε όλους τους τομείς.

Στη χθεσινή συνάντηση είχαν προσκληθεί όλοι οι πρώην Δήμαρχοι των Καποδιστριακών Δήμων που συνέθεσαν τον «Καλλικρατικό» Δήμο Αρταίων, οι πρώην βουλευτές, οι πρώην Νομάρχες, οι πρώην Πρόεδροι του Επιμελητηρίου και του ΤΕΙ, ενώ θέμα ήταν η συζήτηση του Επιχειρησιακού Σχεδιασμού του Δήμου Αρταίων για την περίοδο 2014-2019.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης αναπτύχθηκε γόνιμος και ουσιαστικός διάλογος πάνω στα σοβαρά θέματα που απασχολούν την περιοχή, όπως η ανάπτυξη  και η διαχείριση του παραποτάμιου πάρκου, η τουριστική ανάπτυξη και η περαιτέρω προβολή των μνημείων της Άρτας και των αγροτικών της προϊόντων, ενώ ο Δήμαρχος Αρταίων κ. Χρήστος Τσιρογιάννης ενημέρωσε αναλυτικά για τις κινήσεις που έχουν γίνει σε μια σειρά ζητημάτων που χρονίζουν, όπως η Οριοθέτηση της Κοίτης του Ποταμού Αράχθου και η δημιουργία του Επιχειρηματικού Πάρκου.

Να σημειωθεί, τέλος, ότι ανάλογες συζητήσεις με την «Γερουσία του Δήμου Αρταίων» πάνω σε σημαντικά θέματα της περιοχής θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα.

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23796 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.