Προτάσεις του αντιπροέδρου του Επιμελητηρίου Γιάννη Γιαμά προς τους επαγγελματίες εστίασης και τουρισμού

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΠΕ ΠΡΕΒΕΖΑΣ:

Οι επισκέπτες της ΠΕ Πρέβεζας μοιραία θα συγκρίνουν την εικόνα των εστιατορίων, των καφετεριών και όλων των χώρων δημόσιας συνάθροισης με την εικόνα που έχουν στο μυαλό τους ως ιδανική και με την εικόνα της πατρίδας τους.

ΑΝ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΡΙΣΗ, ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ!

Όσο πιο κοντά βρίσκονται οι πόλεις μας στην ιδανική εικόνα κι όσο καλύτερα τα πάμε από τη πατρίδα τους, τόσο περισσότερο θα κερδίσουμε την εμπιστοσύνη τους, θα πάρουμε καλές κριτικές και σχόλια στα social media και θα έχουμε αυξημένο τουρισμό.
Επίσης, όσο πιο ασφαλείς θα είμαστε όλοι, θα γλιτώσουμε ένα τοπικό lock down και θα πάει πιο καλά ο τουρισμός μας.

Κι επειδή αυτός ο κορωνοϊός διαδίδεται εύκολα και ύπουλα, θερμή παράκληση και απαίτηση προ τους επαγγελματίες του τουρισμού:

ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
για το δικό σας καλό και το καλό των ανθρώπων των πόλεών μας. Μάσκες, οι σερβιτόροι, μάσκες και γάντια οι μαγείροι, τήρηση αποστάσεων.

ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΑΣ αυτό από το οποίο θα ξεκινήσει πρόβλημα.

Σε άλλα μέρη ήδη τα φαινόμενα απείθειας έχουν αρχίσει, επιχειρήσεις κλειδώθηκαν, πρόστιμα έπεσαν και η δυσφήμιση ξεκίνησε. Ας είμαστε το παράδειγμα προς μίμηση!!!Μιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 3373 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ Επικοινωνία & Νέα Δημοσιογραφία) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.