Πρόσληψη ενός ατόμου Π.Ε. Φαρμακοποιού για το κοινωνικό φαρμακείο Δ. Ιωαννιτών

Την πρόσληψη ενός (1) ατόμου, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικής διάρκειας έως τριών (3) μηνών, για την υλοποίηση του Προγράμματος με τίτλο «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ ΑΜΕΣΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ», που η χρηματοδότηση του πραγματοποιείται από το εθνικό σκέλος του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και αφορά σε υπηρεσίες που παρέχονται μέχρι και 30/6/2016.

Ειδικότερα Στοιχεία:

 • Τόπος υλοποίησης Προγράμματος: Δήμος Ιωαννιτών
 • Τίτλος Προγράμματος: «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ ΑΜΕΣΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ»
 • Κοινωνική Δομή/Ειδικότητες:

Κοινωνικό Φαρμακείο / 1 άτομο ΠΕ Φαρμακοποιών

Το αναλυτικό τεύχος προκήρυξης της θέσης είναι αναρτημένο στο γραφείο Διοίκησης της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ- Ε.Ψ.Ε.Π., Καλούδη 8β΄, 2ος όροφος, Ιωάννινα.

Επίσης, η Ανακοίνωση Πρόσληψης Προσωπικού θα βρίσκεται αναρτημένη στις ακόλουθες θέσεις:

 • στα γραφεία της Ε.Ψ.Ε.Π., Καλούδη 8β΄, 2ος όροφος, Ιωάννινα και του Ο.Κ.Π.Α.Π.Α. του Δήμου Ιωαννιτών, Αβέρωφ 6, 3ος όροφος, Ιωάννινα.
 • στις ιστοσελίδες της Ε.Ψ.Ε.Π. (www.epsep.gr), του Ο.Κ.Π.Α.Π.Α. (www.okpapa.gr) και του Δήμου Ιωαννιτών (www.ioannina.gr).
 • στα Δημοτικά Καταστήματα του Δήμου Ιωαννιτών.
 • στο Κέντρο Προώθησης της Απασχόλησης (ΚΠΑ) Ιωαννίνων του ΟΑΕΔ.

 

Προϋποθέσεις συμμετοχής:

Οι υποψήφιοι πρέπει σωρευτικά να πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις συμμετοχής:

 • να είναι έως 30 ετών,
 • να είναι Έλληνες πολίτες, ή πολίτες άλλου κράτους μέλους της Ε.Ε., ή να είναι ομογενείς ή μετανάστες με δικαίωμα διαμονής και απασχόλησης στη χώρα μας.

 

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, στα γραφεία της Ε.Ψ.Ε.Π., στην ακόλουθη διεύθυνση: Καλούδη 8β΄, 2ος όροφος, Ιωάννινα, (πληροφορίες καθημερινά από τις 10:00 ως τις 14:00,  τηλ. επικοινωνίας 26510-39820).

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δεκαπέντε (15) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από 1/4/2016, ημέρα Παρασκευή, μέχρι και 15/4/2016, ημέρα Παρασκευή (όλες τις εργάσιμες ημέρες από ώρα 10:00 μέχρι ώρα 14:00).

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν την αίτηση συμμετοχής στο Πρόγραμμα:

 • στα γραφεία της Ε.Ψ.Ε.Π. (Καλούδη 8β΄, 2ος όροφος, Ιωάννινα)
 • στην ιστοσελίδα της Ε.Ψ.Ε.Π. epsep.gr

 

Ο Πρόεδρος Δ.Σ. της Ε.Ψ.Ε.Π.

Κρανάς Παναγιώτης

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23852 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.