Πρόσκληση ενδιαφέροντος συμμετοχής στην 81η ΔΕΘ με τη στήριξη του Επιμελητηρίου Άρτας και της ΚΕΕΕ – Δηλώσεις μέχρι 30 Ιουνίου 2016

Το Επιμελητήριο Άρτας, αξιοποιώντας το μνημόνιο συνεργασίας της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων (ΚΕΕ) με την ΔΕΘ ΑΕ, ενημερώνει τις επιχειρήσεις  – μέλη του ότι θα συμμετάσχει στην 81η ΔΕΘ με δικό του περίπτερο 12 τ.μ.

Όσες επιχειρήσεις- μέλη του Επιμελητηρίου Άρτας επιθυμούν να συμμετέχουν με δικό τους περίπτερο στην 81η ΔΕΘ ενημερώνονται ότι το ίχνος εδάφους παρέχεται δωρεάν από την ΚΕΕΕ, με μόνη υποχρέωση- επιβάρυνση κόστους ενοικίασης βασικού εξοπλισμού που ανέρχεται σε 17€/τ.μ. πλέον ΦΠΑ.

Στον Οδηγό Παροχής Υπηρεσιών & Εκθεσιακού Εξοπλισμού θα βρείτε, εξάλλου, τα κόστη ενοικίασης επιπλέον εξοπλισμού (πχ. TV, ψυγεία κ.λπ.).

Καλούνται οι επιχειρήσεις μέλη του Επιμελητηρίου Άρτας, που επιθυμούν να συμμετέχουν στην 81η ΔΕΘ με δικό τους περίπτερο, να εκδηλώσουν έως και την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016 το ενδιαφέρον τους στο Επιμελητήριο στο τηλέφωνο 2681028728 (Σοφία Αναγνωστάκη), ή να αποστείλουν τις δηλώσεις συμμετοχής τους συμπληρωμένες στο email info@eartas.gr, προκειμένου να  διαβιβαστούν στην ΚΕΕΕ.

Όσες επιχειρήσεις- μέλη του Επιμελητηρίου ενδιαφέρονται να στείλουν κάποιο ενημερωτικό υλικό για την προβολή τους ή δείγματα προϊόντων – παραγωγής τους για να διατεθούν στους επισκέπτες της έκθεσηςπαρακαλούνται επίσης, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους στο emailinfo@eartas.gr ή να καλέσουν στο τηλέφωνο 2681028728.

Η 81η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί  10 – 18 Σεπτεμβρίου, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Η Έκθεση αποτελεί διαχρονικά ένα από τα σημαντικότερα Εκθεσιακά γεγονότα της Ελλάδας διεθνούς ακτινοβολίας και σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, μόνο πέρυσι δέχθηκε 220.000 επισκέπτες.

Η φετινή διοργάνωση περιλαμβάνει και παράλληλες εκδηλώσεις, μεταξύ άλλων για την τεχνολογία, τον πρωτογενή τομέα, την επιχειρηματικότητα και τη διατροφή-γαστρονομία, καθώς και συναυλίες, θεατρικά δρώμενα και δράσεις πολιτισμού.
Επισυνάπτονται: 1. Πρόσκληση συμμετοχής 2. Επιστολή ΚΕΕΕ (2η) 3. Δήλωση Συμμετοχής 4.Οδηγός Παροχής Υπηρεσιών & Εκθεσιακού Εξοπλισμού.Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23999 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.