Προεκλογική δραστηριότητα του υπ. Βουλευτή ΝΔ Θανάση Καββαδά

 

Λευκάδα  21/1/2015
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
 
Επισκέψεις Υποψηφίου Βουλευτή της Ν.Δ Θανάση Καββαδά σε:
-Αστυνομική Διεύθυνση Λευκάδας
-Τμήμα Τροχαίας-Τμήμα Τάξης-Τμήμα Ασφάλειας 
-Λιμεναρχείο Λευκάδος
-Πυροσβεστική Υπηρεσία Λευκάδας 
Ο υποψήφιος βουλευτής της Ν. Δ Θανάσης Καββαδάς επισκέφθηκε σήμερα την Αστυνομική Διεύθυνση Λευκάδας και είχε εκτενή συζήτηση με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Τσιρογιάννη Γεώργιο. 
Στη συνάντηση αναπτύχθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Σώμα, με σοβαρότερο αυτό των κτηριακών εγκαταστάσεων όπου στεγάζεται η Διεύθυνση, που δε βοηθά στην εξυπηρέτηση πολιτών και επισκεπτών του Νησιού, ενώ ελλείψεις υπάρχουν σε υλικοτεχνική υποδομή και επιχειρησιακά μέσα. 
Ακολούθως, ο κ. Καββαδάς επισκέφθηκε το Tμήμα της Τροχαίας Λευκάδος, όπου ο διοικητής κ. Επαμεινώντας Κατωπόδης τον ενημέρωσε για την πρωτοβουλία της Διεύθυνσης να παρέχει εκπαιδευτικά σεμινάρια στα σχολεία για θέματα οδικής συμπεριφοράς, ενώ χάριν στα μέτρα πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων, το 2014 ήταν μηδενικά τα θανατηφόρα ατυχήματα στο Νησί. 
 
Και με τους δύο επικεφαλής συζήτησαν το ζήτημα τήρησης της δημόσιας ασφάλειας. Εξαιρετικά ευχάριστο γεγονός είναι ότι η εγκληματικότητα στη Λευκάδα είναι σχεδόν μηδενική, χάριν των ενεργειών της Αστυνομίας, καθώς υψηλές είναι και οι επιδόσεις στην πάταξη εμπορίας Ναρκωτικών.  
 
Από τη μεριά του ο  κ. Καββαδάς υπογράμμισε ότι «ο Έλληνας Αστυνομικός βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της ΝΔ και αποτελεί εγγύηση για την προστασία της δημόσιας τάξης. Προσωπικά, εάν εκλεγώ, είναι χρέος μου να καταβάλω κάθε προσπάθεια για να επιλυθούν προβλήματα, προκειμένου να συνεχίζετε απρόσκοπτοι το έργο σας, που είναι η ασφάλεια των πολιτών». 
 
Στο Λιμεναρχείο ο κ. Καββαδάς είχε συνάντηση με τον Λιμενάρχη κ. Μελισουργάκη Εμμανουήλ, όπου συζητήθηκαν θέματα αρμοδιότητας της υπηρεσίας, τα προβλήματα στα επιχειρησιακά μέσα αλλά και το πρόβλημα στελέχωσης που θα προκύψει, λόγω μεταθέσεων προσωπικού με την Καλλικρατική  εφαρμογή. Αυτό έχει ως συνέπεια να δυσκολεύει τη θαλάσσια αστυνόμευση, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες, δεδομένου ότι υπό την επιτήρηση του Λιμεναρχείου Λευκάδος είναι μια ευρεία θαλάσσια περιοχή με εκτεταμένη ακτογραμμή. 
 
Στην Πυροσβεστική ο κ. Καββαδάς είχε μια σύντομη επικοινωνία με τον Υποδιοικητή κ. Γιάννο Βασίλη  και το προσωπικό του Σώματος. 
 
Ο Υποψήφιος Βουλευτής ευχαρίστησε και τις δύο Υπηρεσίες για τη σημαντική τους συνεισφορά στην τοπική κοινωνία.  
P1210245
 
P1210246
 
P1210250
 
 

 Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 24060 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.