Πρόεδρος Ν. Ένωσης Ξενοδόχων Πρέβεζας Π. Χαλκίδης: Επέλεξε ένας ξενοδόχος να κάνει το ξενοδοχείο του COVID-19 και έτσι έχουμε διασφαλίσει ότι δε θα έχουμε δωμάτια καραντίνας- Αυτά που γίνονται και ακούγονται είναι “υστερίες”

Για την επιλογή ξενοδοχείου αποκλειστικά για την προσωρινή διαμονή κρουσμάτων Covid-19  στο κέντρο της Πρέβεζας μίλησε ο πρόεδρος της Νέας Ένωσης Ξενοδόχων Πολύκαρπος Χαλκίδης σημειώνοντας ότι κατά τη γνώμη του είναι λάθος να υπάρχουν αντιδράσεις καθώς με την διάθεση ξενοδοχείου για Covid-19 απαλλάσσονται τα υπόλοιπα ξενοδοχεία από την υποχρέωση να έχουν δωμάτια καραντίνας ενώ παράλληλα στο ξενοδοχείο με τις οδηγίες και την επίβλεψη του ΕΟΔΥ δεν υπάρχει κίνδυνος διασποράς.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

“Ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου που βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Πρέβεζας επέλεξε να το διαθέσει για τα κρούσματα. Απορώ και αγωνιώ για τον ξεσηκωμό που γίνεται. Όλοι οι ξενοδόχοι έχουν “ησυχάσει” με την επιλογή ενός ξενοδοχείου καθώς διαφορετικά θα έπρεπε όλοι να είχαν δωμάτια για κρούσματα. Άρα διασφαλίσαμε το κομμάτι αυτό. Επέλεξε ένας επιχειρηματίας- και αυτό δεν έχει να κάνει ούτε με το δήμο, ούτε με την περιφέρεια, ούτε με το βουλευτή- επέλεξε ένας ξενοδόχος να κάνει το ξενοδοχείο του COVID-19. Δεν είναι κάτι κακό. Όλοι οι ξενοδόχοι έχουμε διασφαλίσει ότι δε θα έχουμε δωμάτια καραντίνας. Παράλληλα βλέπουμε ότι θα μπορούσε να γίνει και μεταφορά και σε γειτονικούς νομούς.

Και να παραμείνει κάποιος ασθενής μέσα θα υπάρχουν όλα τα μέτρα ώστε να μην υπάρχει διασπορά.

Αυτά που γίνονται και ακούγονται είναι “υστερίες””

Ακούστε το απόσπασμα:Μιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 3075 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ Επικοινωνία & Νέα Δημοσιογραφία) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.