Προχωρούν οι μελέτες για την αντικατάσταση των κεντρικών αγωγών ύδρευσης της Άρτας, Πρέβεζας και Λευκάδας, προϋπολογισμού 130 εκ. ευρώ

Επίσκεψη από στελέχη του Υπουργείου Υποδομών (αρμόδια υπηρεσία Δ6) στο έργο «Κατασκευή Έργων Ύδρευσης Νομών Πρέβεζας-Άρτας-Λευκάδας» πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στον Άγιο Γεώργιο Λούρου, στην οποία παρέστη ο Δήμαρχος Αρταίων και Πρόεδρος του Συνδέσμου Ύδρευσης Άρτας Χρήστος Τσιρογιάννης, ο Διευθυντής της ΔΕΥΑ Άρτας Βασίλης Κρανιώτης και  ο Δήμαρχος Ζηρού Νίκος Καλαντζής.

Πρόκειται για το έργο αντικατάστασης των κεντρικών αγωγών ύδρευσης των Νομών Άρτας, Πρέβεζας, Λευκάδας, συνολικού προϋπολογισμού 130 εκ. ευρώ, η ολοκλήρωση των μελετών του οποίου αναμένεται μέσα στο 2017. Αυτή την στιγμή συντάσσονται οι προμέλετες και οριστικές μελέτες υδραυλικών και λοιπών έργων και οι υποστηρικτικές μελέτες (τοπογραφική, περιβαλλοντική, γεωλογική μελέτη, γεωτεχνικές έρευνες και μελέτες κλπ) και στη συνέχεια θα γίνουν οι ενέργειες για την ένταξη του έργου.

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23899 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.