Πρέβεζα: «Σφύριγμα» αλληλεγγύης για τη συλλογή σχολικών ειδών

Οι διαιτητές ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας και η Ποδοσφαιρική Οργάνωση Πρέβεζας «Αλληλεγγύη» διοργανώνουν ποδοσφαιρικό αγώνα την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 3μ.μ., για ένα ξεχωριστό σκοπό.

Με αφορμή τον αγώνα θα γίνει συλλογή σχολικών ειδών (τσάντες, μολύβια, στυλοί, μπογιές, μπλοκ ζωγραφικής, μπογιές, τετράδια, σημειωματάρια κ.α.), τα οποία θα παραδοθούν τόσο στα παιδιά των προσφύγων που διαμένουν στο Κέντρο Φιλοξενίας στη Φιλιππιάδα, όσο και στα παιδιά απόρων οικογενειών του Δήμου Ζηρού.

Η συλλογή σχολικών ειδών έχει ήδη ξεκινήσει και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα παραδίδουν στο χώρο που φιλοξενεί τους διαιτητές στα γραφεία της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας (Αρκαδίου 17, Πρέβεζα) και στο Café delCentro (Εθνικής Αντιστάσεως 39, κεντρική αγορά).
Υπάρχει μία εκκρεμότητα για τον τόπο διεξαγωγής του αγώνα (Φιλιππιάδα ή Πρέβεζα), θέμα για το οποίο θα ενημερωθείτε τις επόμενες ημέρες με νεότερο ενημερωτικό σημείωμα.

Για πληροφορίες επικοινωνήστε με τα τηλέφωνα: 6977951029 (Ηλίας Φίτσας), 6976977278 (Γιώργος Χαρισιάδης), 6934366296 (Παναγιώτης Τσόγκας), 6936778068 (Δημήτρης Πάτσης).

popallilerggieipreveza

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23899 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.