Πρέβεζα : Πραγματοποιήθηκε η 2η συνάντηση του Φιλοσοφικού Καφενείου για το 2017, με προσκεκλημένη την επ. Καθηγήτρια Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Βασιλική Παπανικολάου-Σολωμού

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 5 Απρίλη 2017, στις 19.30 μμ στην Αίθουσα Αθανασιάδη στην Πρέβεζα η δεύτερη συνάντηση του Φιλοσοφικού Καφενείου για το 2017, υπό την αιγίδα του Δήμου Πρέβεζας, με προσκεκλημένη την επ. Καθηγήτρια Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Βασιλική Παπανικολάου-Σολωμού, η οποία μίλησε για τον Πλάτωνα με θέμα «Ο Πλάτων και η πολιτική».

Τη συζήτηση συντόνιζαν ο Κωνσταντίνος Ακρίβος, διδάκτωρ φιλοσοφίας, η φιλόλογος Ελευθερία Αγγέλη, εντεταλμένη σύμβουλος Παιδείας & Πολιτισμού Δήμου Πρέβεζας και ο Κοσμάς Κορωναίος, πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας.

Λίγα λόγια για την Βασιλική Παπανικολάου- Σολωμού: 

Επίκουρη Καθηγήτρια στον Τομέα Φιλοσοφίας του Τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

 

Α Κ ΑΔΗ Μ Α Ϊ Κ Η  Σ Τ Α Δ Ι Ο  Ρ Ο Μ ΙΑ

2-1-1974 : Βοηθός  στην  Έδρα  της  Φιλοσοφίας  της  Φιλοσοφικής  Σχολής  του

Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

5-2-1992: Μονιμοποίηση σε προσωποπαγή θέση Βοηθού.

6-11-2003 Λέκτορας [με μονιμότητα] στον Τομέα Φιλοσοφίας του Τμήματος Φ.Π.Ψ.

της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

17-3-2015 Επίκουρη Καθηγήτρια στον Τομέα Φιλοσοφίας του Τμήματος Φ.Π.Ψ. της

Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

 

 

Επόμενες προγραμματισμένες συναντήσεις Φιλοσοφικού Καφενείου για την Εαρινή Περίοδο:.

3η συνάντηση: Στις 19 Απριλίου με προσκεκλημένο τον κ. Θεοδόση Πελεγρίνη, καθηγητή Φιλοσοφίας και πρώην Υπουργό Παιδείας, με θέμα η Φιλοσοφία και η Πολιτική.

Τέλος, τιμώμενο πρόσωπο ο Κωνσταντίνος Ακρίβος, διδάκτορας Φιλοσοφίας, με θέμα τον Αριστοτέλη.

Φωτορεπορτάζ: Βασίλης Κούρκουλας

Βασίλης Κούρκουλας
About Βασίλης Κούρκουλας 2034 Articles
Ο Βασίλης Κούρκουλας καλύπτει την επικαιρότητα για τo PrevezaToday.gr και καθημερινά με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις τοπικές εξελίξεις.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.