Πρέβεζα: Δεν παρακολούθησε από την εξέδρα των επισήμων τη παρέλαση ο βουλευτής Κώστας Μπάρκας λόγω της παρουσίας της Χ.Α. (φωτο – βιντεο)

Δεν ανέβηκε στην εξέδρα των επισήμων ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μπάρκας αλλά παρακολούθησε την μαθητική παρέλαση δίπλα στους απλούς πολίτες καθώς στην εξέδρα βρέθηκε και εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής (ο περιφερειακός της σύμβουλος κ Μπαρτζώκας).

mparkas1

Ο βουλευτής εξήγησε ότι προχώρησε σε αυτή την ενέργεια καθώς δεν μπορεί να δώσει νομιμοποίηση στην παρουσία της Χ.Α. Τόνισε ότι για τον ίδιο ήταν αδύνατο να σταθεί πλάι – πλάι με το ναζιστικό μόρφωμα της Χ.Α. όπως το χαρακτήρισε.

Στην εξέδρα των επισήμων επίσης για τον ίδιο λόγο δεν ανέβηκε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας Γιώργος Φραγκούλης.

episimoi2

Αρκετοί πολίτες πάντως φάνηκε να επικροτούν την απόφαση του βουλευτή ενώ σκεπτικισμό δημιουργεί το γεγονός ότι οι υπόλοιποι αιρετοί της περιοχής δέχτηκαν αδιαμαρτύρητα να μείνουν στη θέση τους στην εξέδρα των επισήμων μαζί με εκπρόσωπο της Χ.Α.

Δείτε τη δήλωση του βουλευτή Πρέβεζας Κώστα Μπάρκα για το θέμα:

 Μιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 3347 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ Επικοινωνία & Νέα Δημοσιογραφία) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

1 Comment

  1. Ποιο ναζιστικό μόρφωμα,ρε ; Εσείς που ψηφίζετε τα μνημόνια τί είστε ; Άντε από ‘κει χάμω.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.